Lipsmackers

Lipsmackers zijn van het merk Bonnebell. Een merk dat niet op dieren test. Lipsmackers bevatten veel verzorgende ingrediënten, een geur en een smaak. De geur en smaak kan je zelf kiezen. Deze lippenbalsems zijn populair bij veel mensen. Ik was erg nieuwsgierig naar dit product. Ik vermoedde zelf dat ik de geur te chemisch en overweldigend zou vinden.

De lippenbalsems zijn iets compacter van formaat dan een labello. De verpakkingen hebben een kleur die je aan de “smaak” doet denken (groen voor kiwi, geel voor mango, roze voor suikerspin). Je kan de stick aan de onderkant omhoog schroeven. Bovenop zit een korte dop. Lipsmackers zijn dus wel hygienisch in gebruik. De sticks zelf hebben ook een kleur die overeenkomt met de “smaak” (roze voor suikerspin, roodroze voor watermeloen en aardbei, wit voor vanille, paars voor bosbessen).  Elke lipsmacker ruikt in de verte naar het product waar naar het zou moeten ruiken. De geur is dus niet heel chemisch, maar ook niet helemaal geurgetrouw. De sterkte viel me ontzettend mee. De ene lipsmacker ruikt sterker dan de ander (vanille en aardbei ruiken het minst sterk), maar ik wordt er niet misselijk van. Ik ben echter geen fan van constante herhaling van een geur. Dat is denk ik iets persoonlijks. Kort nadat ik Cotton Candy had aangeschaft, kocht ik op ebay een party pack.

Nu wissel ik mijn lipsmackers af. Heerlijk, want zo wordt ik niet moe van een bepaalde geur of smaak. Ik ben geen lippenlikker, dus van de smaak merk ik weinig. De vettigheid is precies goed. Geen stroeve troep, geen vieze overdreven vettigheid. De houdbaarheid is vergelijkbaar met labello. Je zal dus regelmatig moeten bijsmeren. Lipsmackers zijn geen wondermiddelen qua verzorging. Het laagje beschermt je lippen tegen weersomstandigheden en gaat vochtverlies tegen. Maar het spul trekt niet in. Het is dus vergelijkbaar met zoiets als vaseline, alleen dan met een geurtje. Ik vind ze erg fijn in gebruik, maar ik ben wel blij dat ik af kan wisselen, anders zou ik al snel genoeg krijgen van één geur.

Kort Samengevat: iets kleiner dan labello, vetgehalte is precies goed, uitgebreide keuze in smaken, de geuren zijn niet helemaal geurgetrouw, maar ook niet heel chemisch, de lipsmackers ruiken niet heel sterk, de geur blijft niet de hele dag hangen, dierproefvrij, goedkoop, hygiënisch in gebruik, verzorgen niet beter dan normale lippenbalsems, regelmatig opnieuw smeren is nodig, zijn verder wel fijn in gebruik, ik raad een partypack aan.
Waar te koop: Lipsmackers zijn te koop bij Claire’s, sommige Ici Paris XL fillialen, Ebay, Boozyshop en Kisskissbangbang. Ik betaalde 1.99 euro voor mijn Cotton Candy Lipsmacker bij Boozyshop. Dat is de lipsmacker die model staat op de foto’s.
Wat is nou weer een partypack: dat is een verpakking met 8 lipsmackers in de smaken vanille, mango, bosbessen, kiwi, aardbei, tropical punch, watermeloen en suikerspin. Ik betaalde 11 euro inclusief verzendkosten voor mijn partypack op Ebay.
En wat nou als je niet van fruit houdt: er bestaan ook packs met skittle smaken, frisdrank smaken en ijssmaken. Er zijn zelfs shimmer versies en getinte versies. Kortom: keuze genoeg! Natuurlijk kan je de lipsmackers ook los kopen.

Comments

Lipsmackers — 1 Comment

  1. Zelf ben ik ontzettend dol op Lipsmackers, ik heb er 10 waaronder eentje met Fanta smaak, die voor mijn gevoel ook echt als sinas smaakt. Aangezien ik wel zo’n lippenlikkert ben wissel ik mijn 10 exemplaren met gemak meermaals per dag, lekker een beetje variëren tussen meloen, ijs en aardbei, het kan me niet gek genoeg haha 😉
    Sandy recently posted..Winter winactie!