Logeetje

Ik heb de ball jointed doll genaamd Yaora van Roos tijdelijk bij mij thuis wonen. Daar maakte ze gelijk kennis met Sem, die vooral Yaora’s vlecht leuk scheen te vinden. Toch, hij was verbazingwekkend lief. Niet zo stiekem vind ik BJD’s namelijk wel leuk, maar of ik er zelf ook eentje wilde…? Door één van Roos haar dolls te lenen kan ik me goed oriënteren en kijken of een doll wel wat voor mij is.

Ik vond de Resinsoul Mei pop wel leuk. Dit is, net als Yaora, een MSD (40-45 cm). Ik dacht dat ik dit een fijn formaat zou vinden, maar ik twijfel nu of niet ik een maatje kleiner zou willen, ALS ik een pop wil aanschaffen. Wellicht krijg ik na Yaora een ander logeetje: Tsuki. Dat ik haar hoofd een keer “mishandeld” heb, moet natuurlijk niets uitmaken. 😉 Voor alsnog vermaak ik me wel met Yaora. Zeker als assistente voor product foto’s.

Tsuki is een kleiner formaat (25-30 cm), die me wellicht iets beter bevalt. Wat erg frappant is, is dat de dolls echt een soort persoonlijkheid ontwikkelen. Ik heb Yaora nu een zwarte wikkeljurk aangetrokken en ze heeft een korte zwarte pruik op. Dat maakt haar meteen heel anders qua uitstraling. Yaora is een “Lola” model van Dollzone. Hoewel BJD’s dezelfde molds kunnen hebben, kunnen ze enorm van elkaar verschillen qua uiterlijk en uitstraling. Hier enkele Lola’s: klik, klik, klik.

Wat vinden jullie van dollfies?

Comments

Logeetje — 4 Comments

  1. Awww wat een leuke collage!

    Ik merk dat je het leuk met haar hebt, het leukste is ook dat ze echt een eigen persoonlijkheid hebben ^^

    Nu nog even een kleiner formaatje proberen, en dan kijken of je dat misschien leuker vind ^^
    Maar in elk geval, wel handig he, een vriendin met dolls, om het toch irl eens mee te maken 😉
    Rooz recently posted..Outfit Of Today