L’Oréal Telescopic Waterproof

De Telescopic mascara nam ik mee, omdat er een 1+1 gratis actie was bij Etos. Ik moest haarkleuring hebben en ik vind de haarkleuring van L’Oréal het prettigst en met de winter in aantocht besloot ik om een waterproof mascara mee te hebben. De verpakking is metallic blauw in de vorm van een telescoop (taps toelopend). Hij kan rechtop staan. Het borsteltje is van dun plastic met kammetjes. Ik vind het borsteltje fijn werken. Helaas is layeren niet goed mogelijk, want dan krijg je al snel spinnenpoten. Hoewel ik hou van dramatische wimpers, zijn spinnenpoten me toch net weer een stapje te ver. De mascara is echt waterproof. Ik heb ermee gedoucht en de mascara liep niet uit. Wel wat kleine smudgies die je zo weg kan vegen, maar geen panda oogjes. De Telescopic is niet makkelijk te verwijderen. Je hebt echt een speciale waterproof make-up oogreiniger nodig zoals Nivea Double Effect (review volgt). Lees meer voor foto’s waarop ik de mascara draag. Foto’s van mijn wimpers zonder mascara vind je onder het kopje “About” en dan “Shirley au naturel”.

Pro’s: echt waterproof, fijn borsteltje.
Cons: geen volume, heeft de neiging om wimpers aan elkaar te plakken, moeilijk te verwijderen met reguliere oogmake-up reiniger, op dieren getest, prijzig.
Aanrader? nee. Ik vind de Double Extension fijner omdat deze wel volume geeft. Daar is ook een waterproofversie van.

Comments

L’Oréal Telescopic Waterproof — 1 Comment