Lush Ayesha Facial Mask

Ik wilde met alle macht en geweld naar Lush. Toen we de winkel eindelijk gevonden hadden gingen we naar binnen. Ik was super nieuwsgierig naar al die producten. Ik hoorde alleen maar goede verhalen over Lush. Ik rook aan alle zepen en vond geen enkele lekker. Dat vond ik al een teleurstelling. Maar ja, ik kwam ook eigenlijk voor de Emotibombs. Dat zijn een soort bruisballen voor in de douche die de douche moeten vullen met een heerlijke geur. Twee emotibombs roken lekker genoeg om mee te mogen. Ik kocht twee I’m Too Drunk en één Sex In The Shower. Nu ik dan toch in de Lush was, wilde ik ook wel even een ander product proberen en dus nam ik uiteindelijk het Ayesha masker mee.

Over de emotibombs kan ik kort zijn: geldverspilling. Ze roken heerlijk in de zak, maar in de douche rook ik er niets van terug. Mijn douchegel ruikt nog sterker. En je moet weten: onze douche is echt niet enorm groot. Ik heb ze in stukken gebroken, in z’n geheel gebruikt, regelrecht in het water gelegd, maar de geur bleef super subtiel en nauwelijks ruikbaar.

Het Ayesha masker is een masker met verse ingrediënten. Hij bevat onder andere asperges, kiwi en toverhazelaar. Het zou goed zijn voor je huid, poriën en fijne lijntjes. Je moet het masker in de koelkast bewaren en hij gaat maar voor een beperkte tijd mee. De maskers kunnen 72 uur buiten de koelkast blijven. Hij koste me iets meer dan 10 euro geloof ik.

Het masker ruikt apart. Ik vond de geur best lekker, maar ergens anders las ik dat iemand Ayesha naar kerkhoven vond ruiken. Het masker heeft precies dezelfde kleur als de productfoto (niet mijn foto dus) hierboven. Hij bevat grove stukjes. Ik bracht hem royaal aan en liet hem lekker lang zitten. Het masker is enorm verfrissend, omdat de substantie koud is van de koelkast. Ayesha droogt op en dan kan je hem eraf wassen. Mijn huid was nadien droger en roder. Eigenlijk gewoon lelijker. Maar de dag erna zag mijn huid er echt beter uit. Hij reinigde mijn huid ook een beetje, had ik het idee.

Ayesha werkte dus wel, maar verrichte geen wonderen. Daarnaast kreeg ik het masker met geen mogelijkheid binnen een maand op. Je moet hem echt tweemaal per week gebruiken en royaal aanbrengen. Ik koop het masker maar niet opnieuw, omdat ik het gewoon niet op tijd op kan maken en er goedkopere maskers zijn die je huid ook wel een beetje reinigen. Ik vond het masker niet slecht, maar ook geen aanrader.

Voordelen: verfrissend, lijkt de huid te reinigen, de dag erna zag mijn huid er wel beter uit. Ik vond de geur best lekker.
Nadelen: prijzig, moet snel opgebruikt worden, heeft een sterke geur, verricht geen wonderen, vlak na gebruik ziet je huid er niet geweldig uit.

Comments

Lush Ayesha Facial Mask — 5 Comments

 1. Ik wil ook naar Lush! En vooral voor Lemony Flutter, wel een grote pot, maar hij schijnt echt super te zijn! (Maar ik ga eerst proberen om er in de winkel na 10pan een sample van te krijgen. Het zit in een enorme pot)
  Nurchamiel recently posted..HIATUS Again

 2. Haha ja ik kan dat bezoek aan Lush nog levendig herinneren. Lush is mij ook enorm tegengevallen. Lush is zwaar overrated als je het mij vraagt. En heel eerlijk? Ik vond die winkel zelfs stinken toen ik er binnenkwam (maargoed als ik bij de body shop binnenkom vind ik dat ook stinken dus dat ligt misschien meer aan mij en mijn neus)! Maargoed in ieder geval dus niet voor herhaling vatbaar 😉
  Angela recently posted..30- Authentieke details

  • Ja, de geuren vielen mij dus ook tegen. The Body Shop vond ik wel weer lekker ruiken. White Musk <3
   Hahaha wat een drama toen hè? In het vervolg gewoon lekker vliegtuigen adopteren en de binnenstad laten voor wat het is. 😛 😀

 3. Ik ben ook een paar keer bij Lush geweest. Ik weet nooit zo goed wat ik vervolgens daar moet kopen. Dus loop ik weer met lege handen de winkel uit 😛

  Ik heb wel eens een proefzeepje gehad wat cremespoeling moest zijn. Beviel niet echt heel goed…