M.A.C Plushlash Mascara

M.A.C wordt vaak omschreven als een door God gezonden make-up merk, maar overdrijven is ook een vak. Van wat ik lees is M.A.C nogal hit and miss. Hoewel ik heel blij ben met mijn oogschaduws en lipsticks, ben ik niet echt te spreken over deze mascara.Ik kocht de mascara na wat rond te hebben gegoogled op zoektermen zoals “holy grail mascara” en “best volume mascara“.

Volgens Christine van Temptalia (en velen met met haar) was de Plushlash mascara erg goed. Bijenkorf verkocht nog geen M.A.C online, dus bestelde ik hem via All Cosmetics Wholesale. Ik was erg blij toen hij binnen kwam en had eerlijk gezegd best hoge verwachtingen.Mijn verbazing was dan ook groot toen er de eerste keer gewoon geen mascara op de borstel kwam. Na de borstel rond te hebben gedraaid kwam er gelukkig wel mascara op. De textuur was vrij “droog” en het resultaat blies me ook niet bepaald om ver.

Ik laat me niet zomaar uit het veld slaan, maar ook na meerdere keren gebruik bleef het resultaat een beetje middelmatig. Budget mascara’s kunnen mij dat effect ook wel geven. De mascara guard bood ook geen uitkomst. Misschien lag het aan mijn wimpers? Ik schoof hem door naar mijn moeder, maar die was er evenmin over te spreken. Het kost enkele lagen (inclusief meerdere rondjes draaien in de fles) om resultaat te krijgen. Erg jammer.

Comments

M.A.C Plushlash Mascara — 3 Comments

  1. Ik gebruik al jaren alle mascara’s van ESSENCE.
    ZO tevreden over.
    Allerlei dure merken geprobeerd (vaak verkoopptruc) maar ik ben om naar deze.

    Ik zou wel een keer de oogschaduw van MAC willen proberen, maar heb liever oogschaduws waarbij er al een kwastje in het doosje zit, makkelijker.
    Marijke recently posted..afspreken.nl

  2. ziet er idd niet heel erg spectaculair uit, erg jammer, want ik denk dat je er flink wat geld voor hebt moeten neerleggen, volges mij geen goedkoop merk, dat M.A.C.