M.A.C. Venomous Villains Bad Fairy

Dit is één van de meest gewilde lakjes uit de M.A.C. Venomous Villains collectie en ik heb hem gewonnen via Bloggin Beauties. Het is een duochrome kleur waar nog geen exacte dupe van is. O.P.I. The Show Must Go On & Accessorize Pink Spice komen in de buurt, maar Bad Fairy blijft toch wel iets eigens hebben. Bad Fairy is prachtig. Burgundy, donkerroze, goudachtig koper, glitter. Een compleet feestje op je nagels. Echter, de substantie is erg sheer. Er zijn minstens drie lagen nodig voor een dekkend effect. Optie nummer twee is om Bad Fairy over een zwarte basis aan te brengen. Het verwijderen ging best aardig, voor een nagellak met glitters. Dit is een prachtige herfstkleur die zeker de aandacht van je omgeving trekt. De glitters zie je op mijn foto’s niet zo goed. Deze kwamen vooral tot leven in kunstlicht.

Comments

M.A.C. Venomous Villains Bad Fairy — 6 Comments

 1. waarom swatch jij altijd mooie lakjes! xD deze vind ik mooier dan die van essence, dus ik denk dat ik deze ga proberen te bemachtigen, kun je hem via internet bestellen? 🙂

  • Ja, je kan proberen hem via Ebay te scoren, maar de prijzen zijn dan wel heel erg hoog. De dupe die ik noem in de eerste alinea van Accessoirize komt erg dicht in de buurt, maar ik herinner me niet dat de Accessoirize winkel nagellak verkoopt.

   O.P.I. The Show Most Go On heeft een andere finish en is iets minder duochrome. Toch ook een erg mooi lakje die ik had gekocht als ik Bad Fairy niet had.

 2. Nee, die kun je niet meer bemachtigen 🙁 Dit was een LE van MAC.

  Ocean van Gosh komt hiervan mooi in de buurt, maar die is blauw in plaats van rood/oranje.
  Nurchamiel recently posted..HIATUS Again