M.A.C. Venomous Villains Magically Cool Liquid Powder Truth & Light

 Ik won deze poeder via Bloggin Beauties. Ik had hem zelf nooit gekocht, simpelweg omdat ik erg slecht ben met losse poeders en nooit zo goed weet wat ik ermee aan moet. Maar goed, als je hem dan thuis gestuurd krijgt, laat je hem niet verstoffen in een laatje natuurlijk. Dus ik ging er mee aan de slag. Ik was even het doel van de poeder vergeten. Het is namelijk een highlighter / illuminator. In de vooronderstelling dat het een gewone poeder was, smeerde ik het spul over mijn hele gezicht. Het resultaat? Nog mooi ook! Een prachtige gezonde glow met subtiele shimmers.

De poeder is een magically liquid powder. Veel mensen begrepen het vloeibare effect niet. Leuk, maar wat is nu de bedoeling? Het verkoelende effect? Nee, dames en heren, zo’n vloeibaar poeder is een wonder voor mensen zoals ikzelf die niet met losse poeders om kunnen gaan. Doordat het eerst een beetje vloeibaarachtig is, stuift het poeder niet overal heen. Dit is de eerste gezichtspoeder die ik kan aanbrengen, zonder mijn kleding en de tafel van shimmers te voorzien.

Zoals ik al zei: ik ben erg slecht met losse poeders. Geen idee hoe ik het moet doseren. Dus vandaar dit “slagveld”. Ik breng het gewoon aan met mijn kabuki kwast. Dat werkt het beste. Als ik het alleen op mijn jukbeenderen wil aanbrengen, gebruik ik mijn vingers. De poeder voelt verkoelend aan op de huid, omdat de substantie vloeibaarachtig is wanneer je het net aanbrengt en vervolgens transformeert tot een gewone poeder.

Truth & Light is een lichte tint die transparant wordt op mijn huid en gouden en roze shimmers achter laat. De shimmer is erg subtiel. Het geeft de plaatsen waar je het aanbrengt net een beetje extra glamour, zonder je in een discobal te veranderen. Je kan ook je hele gezicht ermee doen, voor een gezonde gloed. Mijn camera pakte de uitgeblende poeder niet goed op, dus dat kan ik niet laten zien door middel van foto’s. Al met al kan ik zeggen dat ik erg blij ben met deze Magically Cool Liquid Powder. Ik ben dankbaar dat ik hem gewonnen heb, nog naast het winnen zelf, want anders had ik nooit zelf kunnen ervaren wat een fijn product dit is. Helaas is deze poeder niet meer te koop, want hij maakte onderdeel uit van een limited edition. Ik hoop dat M.A.C. hem in de vaste collectie op gaat nemen, want als deze poeder ooit op zou raken, zou ik zeker een nieuwe willen.

Comments

M.A.C. Venomous Villains Magically Cool Liquid Powder Truth & Light — 1 Comment

  1. Ziet er goed uit! Misschien dat sommige MAC counters dit nog wel ergens hebben liggen… ik heb een week of twee geleden nog Cruella’s Beautypowder bij een Pro Store gekocht. Wat een top product trouwens ook!
    PinkFairy recently posted..NOTD- DA Nailpolish 012