Madonna heeft geen smaak


Bron.

Madonna drinkt Vita Coco Kokoswater omdat het een heel gezond drankje is met heel veel potassium, weinig calorieën en het is zo ongeveer goed voor alles (hydratatie, diabetes onder controle houden, gewicht verliezen etcetera). Je kan het kopen bij De Tuinen voor 2 euro per pakje. Ik was heel nieuwsgierig en wilde toch een keer proeven hoe dat proefde.

Het smaakte inderdaad heel gezond. Als water met een naar na smaakje. Ik heb het pakje opgedronken, omdat hij zo prijzig was, maar het ging niet bepaald met veel plezier. Wat Madonna in dit drankje ziet mag Joost weten. Mijn moeder, die juist wel van gezonde dingen houdt, nam een flinke slok en haar gezichtsuitdrukking sprak boekdelen…


Bron.

Sorry Madonna, maar geen kokoswater meer voor mij.

Comments

Madonna heeft geen smaak — 3 Comments

  1. Haha dat plaatje 😛
    Ik vind sowieso al die vitaminwaterachtige dingen vooral waterig smaken, dan drink ik liever een glas water waarbij ik dan iets van fruit eet..