Maybelline The Falsies Feather Look Mascara

Dit is één van de nieuwere mascara’s uit Maybelline’s The Falsies lijn. De originele versie kreeg veel goede reviews. Ik besloot een nieuwe variant the proberen: de feather look mascara. Dit zegt Maybelline zelf over de mascara:

In de formule van deze mascara is een nieuw type basis gebruikt dat 40% minder harde wax bevat; een gel-mousse. Hierdoor geeft Falsies Feather Look mascara je wimpers maximaal volume, zonder dat je wimpers hard worden wanneer de mascara droogt. Je wimpers blijven de hele dag zacht en flexibel en zullen dus ook niet gaan korrelen of brokkelen. De borstel van deze mascara is ons grootste borsteltje ooit – om het volume royaal aan te kunnen brengen. De borstel, ofwel Flexor Brush, is verder ultrazacht en flexibel voor extra veel comfort bij het aanbrengen.

De borstel is inderdaad flexibel, maar het voordeel daarvan ontgaat me. Verder klontert de mascara niet en laat hij zich goed verwijderen met gewone make-up remover. Mijn wimpers werden niet hard of brokkelig, maar dat ervaar ik zelden bij mascara’s. Het draag comfort was normaal, niet echt speciaal. Ik heb The Falsies Feather Look niet alleen getest, maar ook vergeleken met mijn Holy Grail mascara: Lancôme Hypnose Drama qua volume.

Allereerst mijn wimpers vanuit diverse hoeken zonder mascara.

Links op de foto: Lancôme Hypnose Drama. Rechts: Maybelline The Falsies Feather look. Beide ogen zijn voorzien van 2 lagen. Feather Look krult mijn wimpers meer, maar ik heb toch liever meer volume. Daarnaast heeft de mascara minimaal 2 lagen nodig, maar ik hou van groot, groter, grootst, waarin de Hypnose Drama beter voorziet. Feather Look is daarentegen weer goedkoper. Maybelline is te koop in elke drogisterij. Lancôme vind je in de parfumerie.

Comments

Maybelline The Falsies Feather Look Mascara — 1 Comment

  1. Mh, ik vind de Lancome version mooier. Heb wel even moeten kijken naar het verschil, maar Lancome is wat langer, maar de Maybelline is weer wat voller. Moeilijk, maar ook weer goedkoper.. damn. xD Vind wel beide oogschaduws lovely!
    Cynthiiaa recently posted..Bully Meets Cynthia.