Meet Imogen

Na zes eeuwen wachten, het stalken van Think Pink en heel veel hopen, kwam ze eindelijk thuis. Mijn Boy and Girl Doll The Old World Mini Buryssa. Ze was een full set, dus ik wist hoe ze eruit kwam te zien. Toch was ze in het echt vele malen mooier en 100% het wachten waard. De doos weigerde open te gaan, maar na lichtelijk geweld en het uitpakken van een bubblewrap mummie later, kreeg ik mijn meisje eindelijk te zien.

Hier is ze dan, volledig aangekleed. Dat was ook nog een avontuur op zich, want haar outfit had heel veel frutsels. De stock foto moest er aan te pas komen om uit te fierelieren wat waar moest. Haar face-up is ook prachtig en glamorous! Ze zit momenteel gezellig bij Vladini in de boekenkast.

In de doos zaten ook leuke extra’s. Zoals een setje (kinderlijke) kleding, milka chocolaatjes en een kralensnoer. Er zat een ook een envelop in met een ouderwetse zegel, waar een draak in te zien was. Prachtig detail! In de envelop zat Imogen’s stock foto, haar schilderij plaatje en haar geboorte certificaat.

Imogen heb ik bestelt rond de dood van mijn opoe en haar volledige naam bestaat uit delen van namen van geliefde mensen en huisdieren. Ze is daarom al heel belangrijk voor mij en ik ben super blij dat ze er eindelijk is!

Comments

Meet Imogen — 3 Comments