Mijn 1e MSD: Aziza

Ik had alleen +- 25 cm hoge ball jointed dolls. De zogenaamde YOSD‘s of 1/6 dolls. Zoals jullie wellicht weten, heb je BJD‘s in verschillende maten en de MSD of 1/4 doll is +- 45 cm hoog. Eerst vond ik dit te groot, maar toch begon het te jeuken en besloot ik het er op te wagen.

Ik bestelde een Dollzone Annie in Normal Yellow Skin. Haar face-up heb ik zelf gedaan. De wenkbrauwen waren niet helemaal zoals ik wilde, maar ik vind het geheel toch mooi geworden. Ze heeft zwarte glitter op haar oogleden en gouden glitter op de lippen.

Haar naam is Aziza Morgaine. Mijn moeder heeft haar een naam gegeven (in opdracht van mij). Ik ben heel blij met haar en ze zit mooi te wezen in mijn boekenkast. Ze heeft geen uitgebreid achtergrond verhaal zoals mijn andere poppen. Haar neus en ogen heb ik lichtjes geschuurd, zodat ze meer naar mijn smaak was. Ik heb inmiddels ook haar oren gepierced.

Hier staat Aziza naast Gioia. Zo kun je het hoogte verschil goed zien en ook het verschil in huidskleur. Haar pruik heb ik zelf bijgeknipt, omdat hij te lang was. Ze heeft wel kleine voetjes, want haar schoenen vallen steeds er af. xD

Comments are closed.