Mijn nieuwe brillen!

Ik had een nieuwe bril nodig. Ik kan best zonder bril overleven, maar één oog ziet heel slecht en m’n andere oog neemt dat over. Want mijn eugies zijn hele goede maatjes. Ze wonen immers al 21 jaar naast elkaar. Helaas bezorgde deze vriendelijke daad van mijn rechteroog mij nogal kopfschmerzen. Tevens deed ik steeds vaker pogingen om teksten op een beeldscherm te lezen door mijn hoofd er tegenaan te drukken. Dus ging ik vele eeuwen geleden naar Specsavers waar ik mij een brilletje liet aannemen, om van de hoofdpijn af te komen. Dat brilletje heeft een keer nieuwe glazen gehad en that’s it. Ik merkte dat m’n brilletje niet meer zo goed werkte en hopte weer Specsavers binnen. Daar werd ik getest en ja hoor, ik had een nieuw fokkie nodig. Je kan dan kiezen voor een goedkoop en lelijk model of voor een duur, maar hip model. Dus ik deed dat laatste. Mocht ik er ook nog twee uitkiezen, want het was twee plus één gratis. Helemaal mooi. En nu ben ik helemaal hip met mijn nieuwe hippe brilletjes, die ik alleen al vaker draag, omdat ze zo mooi zijn.

Bril nummero uno. Deze is paars met gouden frutsels aan de zijkant. Deze heb ik het vaakst op, omdat hij beter op mijn neus blijft zitten, door die neusdingetjes. Ja, je kan merken dat ik geen dagelijkse brildrager ben hè.

Deze foto had ik eerst per ongeluk verwijderd, maar gelukkig stond hij nog op mijn camera. Dus nu krijg je een beter idee van “gouden frutsels”.

Bril nummero dos. Deze bril heeft geen neusdingetjes en glijdt dus iets makkelijker af. Deze heb ik in mijn tas zitten voor als ik boven een boek wil lezen of voor onderweg. Hij is zwart met offwhite. Weet je wat grappig is? Mijn ooglook ziet er gewoon beter uit MET bril, dan zonder bril.

En een mooi kanten bloemetjespatroon op de pootjes.

En dit ben ik zonder bril met dezelfde ooglook.

Extreme close-up. Deze look heb ik gemaakt met het 88 shimmer palette en Essence Metal Glam Liner in Get Ready!

Deze ooglook droeg ik op de eerste foto. Volgens mij ook met het 88 shimmer palette en Essence Metal Glam in On-The-Go.

Comments

Mijn nieuwe brillen! — 8 Comments

  1. Wauw, jij bent echt supermooi met bril *jaloers* en je make up (die natural natuurlijk :P) vind ik ook erg mooi; vaker doen!

  2. die eerste bril staat je erg goed 😀 hij is erg mooi ^^

    en die bril wen je vanzelf wel aan 😉