Mijn nieuwe kapsel

Ik besloot naar Kinki kappers te gaan en de kapster een soort van vrije hand te geven. Ik gaf haar enkel wat informatie over mijn douche patroon en de enige restrictie was: niet superkort. Ik weet dat veel kapsters graag koppies kortwieken en ik zat niet te wachten op coupe Sugar Lee Hooper. Ik was behoorlijk nerveus. Ik verwachtte dat de kapster helemaal los zou gaan met opgeschoren stukken, roze plukken haar en asymmetrische lagen. Maar nee.

“Bij sommige mensen ben ik blij als het er allemaal af mag, maar bij jou wil ik graag lengte houden”.
“Heb je een rechte pony? Oh, dat vind ik heel gaaf staan bij je gezichtsvorm. Maar je wilt zeker iets anders? Ja, een schuine pony dan?”
“En dan knip ik het in andere lagen en met een schuine pony, goed?”
“Deze kleur, brownie, is bruin met een rode gloed. Die blijft heel lang zitten en staat heel mooi bij jou”.

Dus niks geen tondeuses, half afgeknipt haar of maffe kleuren. Ik kreeg een heel normaal en flatteus kapsel. Ik vind het niet erg. Ik ben blij dat de kapster echt heeft gekeken naar mijn gezichtsvorm, haarstructuur en huidskleur, in plaats van extreem omwille van het extreme. Ik ben dus ook blij met mijn nieuwe kapsel. Ze heeft het flink uitgedunt, zodat ik er volume in kan kneden met haarklei voor mannen (ja, echt). Op naar de foto’s!

Voor:

Na:

The dag er na:

Natuurlijk wil het haar niet zitten zoals de kapster het deed. Volgens mij worden kapsters geboren met magische handen. Alleen zij kunnen je haar op een bepaalde manier stylen en kun je het zelf nooit na doen, ook al gebruik je exact hetzelfde product. Nou ja, zo is het ook wel mooi. Op dit moment zit mijn haar echt nergens na. Ik had geen zin om moeite te doen vandaag. Die korte plukjes gaan dan rechtop staan. LOL!

Comments

Mijn nieuwe kapsel — 9 Comments

  1. Staat je leuk! Ik wil ook ooit nog eens naar Kinki kappers, al ben ik ook een beetje bang. Maar eerst maar eens mijn haar laten groeien!

  2. staat je zeker leuk! 😀 en met een beetje oefenen lukt het je vast zelf ook wel, om het goed in model te krijgen 🙂