Milani Baked Blush Corallina

Ik wilde graag een nieuwe blush en besloot Milani’s Baked Blush te proberen in de kleur Corallina. Een oranjeroze tint met een glittertje. Te koop bij Cherryculture voor 7 dollar.

De verpakking gaat niet heel soepel open en ik vind hem persoonlijk ook niet zo mooi. Hij oogt nogal goedkoop. Hij is wel verrassend compact voor een verpakking met 2 compartimenten.

Het pan gedeelte kan open geklapt worden. In het tweede compartiment zit een kwast met harde haren die ik meteen heb weggegooid. Leuk idee, daar niet van, maar dit kwastje schraapte letterlijk de blush er af. Verder zit er ook een spiegeltje in.

De blush is gebakken en heeft een prachtig gemarmerd effect.

Rechts heb ik de blush aangebracht met de kwast en links met de vinger. De kleur is oranjeroze met zilveren glittertjes. De kleur is minder roze dan al mijn andere blushes en qua bling valt het mee. Op de wangen zie je de glittertjes heel subtiel terug.

De blush is goed gepigmenteerd en moet met een lichte hand opgebracht worden als je een bleke huid hebt. Deze zie je zeker terug op een getint huidje denk ik. Corallina breng je het beste op met een zachte, donzige kwast en een lichte hand.

Hier heb ik de blush op (en nee, inderdaad geen foundation). Ik had hem nog met mijn handen minder aanwezig gemaakt, omdat ik in de eerste instantie dus teveel product op mijn kwast had.  Een andere dag droeg ik Corallina weer, maar dit keer lichter aangebracht. Toch moest ik de blush alsnog vervagen. Je hebt echt heel weinig nodig! Dat betekend ook dat je er heel lang mee doet. Drie keer is scheepsrecht en de derde keer ging het dan ook perfect. De subtiele glitters maken het helemaal af.

+ Niet heel erg duur
+ Mooie kleur
+ Goed gepigmenteerd
+ Compact
+ Niet te glitterig
– Alleen via internet / het buitenland te koop
– Zachte hand EN kwast zijn noodzakelijk

Ik kocht mijn Corallina bij www.cherryculture.com voor 7 dollar.

Comments

Milani Baked Blush Corallina — 2 Comments