Milani High-Tech

Veel foto’s, want oooooooh wat is ‘ie mooi. Zo mooi! High-Tech komt de Holographic collectie van Milani. Ik bestelde mijn exemplaar via Ebay. Niet alleen is dit een prachtig lakje, hij is ook nog sterk holografisch en lakt prettig. Dekt in twee lagen.

De kleur is moeilijk vast te leggen. Het is fris licht groen.

Deze foto komt het dichtst in de buurt bij de echte kleur. De eerste twee foto’s zijn genomen binnenshuis in zonlicht. De derde foto binnen in half licht, half schaduw.

Deze foto is genomen in complete schaduw. De kleur lijkt hier heel flets, maar dat komt door mijn camera. Milani is niet erg duur noch erg goedkoop. Ik betaalde volgens mij zo’n 8 euro inclusief verzendkosten. Volgens mij verkoopt Boozyshop dit merk ook.

Comments

Milani High-Tech — 2 Comments

  1. Prachtige nagellak, ik vind het mooi hoe hij op elke foto veranderd, telkens weer nieuw licht, inclusief een nieuwe nagellak, lijkt het net. ^^
    Cynthiiaa recently posted..Happy Things!