Miss Etam Shoplog


Mijn hoofd werkte niet mee, dus besloot ik het erger te maken met een schaap.

Ik hou van shoppen, zoals elke vrouw, maar ik hou niet zo van passen. Dat gedoe in die hokjes… Nee ik pas het liever thuis aan. Online shoppen is dus een uitkomst voor mensen zoals ik. Enkele dagen geleden deed ik een bestelling bij Miss Etam. De volgende dag werd het geleverd! Dat is nog eens snel.

De winter komt eraan en dan is nieuwe kleding altijd welkom. Nieuwe jas nodig? Miss Etam heeft veel keuze en houd ook rekening met diverse lichaamstypes. De blazers en gilets kunnen ook weer. Dat staat altijd sophisticated en gekleed.

Zelf ging ik voor een vest en een trui. Voor onder het vest had ik ook een zwart singlet bestelt. Het singlet heeft brede schouderbanden, wat ik erg prettig vind. Het vest heeft een dieprode kleur, echt heel mooi. Hij is lekker warm en valt mooi. Je kan de lange punten ook gebruiken om het vest als een soort bolero te dragen. Multifunctioneel. daar houden we van.

De trui was helaas niet zo’n succes. Ik vond de print wel mooi en de stof was lekker losjes, maar mijn armen waren te kort de mouwen waren te lang en de ritsen op de schouders vond ik niet prettig aanvoelen. Die gaat dus terug. Retourneren is gratis via een DHL Service Point of via een Miss Etam filliaal. Ik ga dus iets anders uitzoeken.

Al met al, ben ik zeer tevreden over Miss Etam. De kledingstukken waren goed, de bezorging was snel en online bestellen ging heel makkelijk. Er is genoeg keuze en de kleding is modern. Ik kan er goed terecht en ik zal er zeker vaker shoppen.

Comments

Miss Etam Shoplog — 2 Comments

  1. Wauw, ik vind het echt een mooi vest! Sowieso de kleur, maar ook omdat hij zo goed valt. I like. 🙂 Sowieso heeft Miss Etam een fijne service, vind ik. Love de variatie ook in hun kleding!