MNY My Balm 375

MNY is een nieuw merk bij Etos. Het is het budget vriendelijke zusje van Maybelline New York. Ik nam enkele nagellakjes, een oogschaduw en een lippenbalsem mee. De My Balms kosten iets van 3 euro en er zijn vier tinten. Ik heb de meest roze tint. De verpakking is vrolijk, maar doet ook wat “kinderlijk” aan. My Balm ruikt zoet, maar de geur is niet erg sterk. Er zijn twee soorten finishes: glitter en pearl. My Balm 375 is een glitter.

Nummer 375 is heel erg sheer. Je ziet een lichtrozige sweem en de kleine shimmers op je lippen. De glans is eveneens niet overdadig, Gewoon een fijne lippenbalsem met een beetje kleur en een beetje shimmer. Ik heb hiervoor geen goede ervaringen gehad met lippenbalsems met een kleurtje in stickvorm. Ze stonken en waren erg stroef. Daar heb ik bij de My Balm geen last van. Hij is net zo vettig als een gewone lippenbalsem. My Balm verzorgt je lippen niet echt. Het legt een vettig, roze getint, shimmerend laagje op je lippen en that’s it. Als je echt verzorging wilt, dan moet je een balsem kopen zoals Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Dit is gewoon een verbeterde versie van de getinte labello.

Aanrader? Als je het eeuwig zonde vond dat de getinte Labello’s zo slecht waren: ja. Als je een verslaving hebt aan lippenbalsems: ja. Als je al bijna verdrinkt in je bekvet stash en alleen nog op zoek bent naar bijzondere lipproducten: nee.

Ik zit hier raar te doen met mijn lippen, zodat je de shimmers goed kan zien.

Comments

MNY My Balm 375 — 4 Comments