MNY My Varnish 130, 445, 549.

Ik besloot het langste met de nagellak te wachten, aangezien de rest der beautybloggers had besloten die als eerste online te gooien. Het gaat hier dus om drie lakjes van het merk MNY (de budgetproof zus van Maybelline New York) en je kan het kopen bij de Etos voor zo’n 3 euro per stuk. De producten hebben helaas geen namen. Het gaat hier om een witte crème #130, een antiek gouden pearl #445 en een paarsbruine crème #549.

De meest rechtste was de Franken polish die eerder al online is gekomen.

Dit is bruine kleur met veel paars er in. Hij is niet van Chanel Paradoxal te onderscheiden in daglicht, maar hij mist wel de paarse shimmer die je bij Paradoxal in kunstlicht ziet, las ik op een blog van iemand die beide lakjes bezat. Dit is gewoon een crème lakje. Toch vind ik de kleur op zichzelf echt heel mooi. Lekker warm en “stoffig” op de goede manier.

Een witte crème. Ik had gehoopt dat hij goed zou dekken, 130 is helaas vrij sheer. Er zijn minimaal drie lagen nodig voor een dekkend effect.

Prachtige antiek gouden pearl lakje. Een eyecatcher in zonlicht / kunstlicht. De finish heeft ook wel wat bij deze kleur.

Comments

MNY My Varnish 130, 445, 549. — 4 Comments