MNY My Varnish #445

Ik schreef al eerder over de MNY lakjes. Toen had ik ze geswatched op een stuk plakband. Vandaag dan eindelijk een volledige swatch op mijn nagels. Dit zijn twee of drie laagjes (het is alweer een tijdje geleden). Deze nagellak lakt niet bepaald makkelijk, vanwege de pearl finish. Dat neigt naar strepen. Ik heb hem zelfs moeten verwijderen en opnieuw moeten doen. Maar als hij er dan eenmaal op zit, is hij ook echt wel heel mooi. Ik was met Roos in de V&D en toen zei ze dat het lakje vast ook mooi was met O.P.I. Black Shatter. Ze had gelijk!

Nummer 445 past ook heel mooi bij de hond zijn vachtje.

De echte antiek gouden look krijg je pas in kunstlicht / vol zonlicht of hier dus met de flits.

En hier dan met O.P.I. Black Shatter. Ik heb geen topcoat gebruikt, want ik vind de combinatie shimmery pearl met mat zwart juist wel tof.

MNY My Varnish #445 kost zo’n 3 euro en is te koop bij de Etos. Het merk is niet dierproefvrij.

Comments

MNY My Varnish #445 — 3 Comments