Moleskine Pocket Agenda

Ik weet niet of het door mijn plotselinge fandom komt, maar ik ben helemaal weg van mijn Moleskine Pocket Agenda. Normaal wilde ik altijd een “leuke” schoolagenda en geen saaie zonder plaatjes. Deze agenda is echter heel classy, basic en handig. Het is een 18 maanden versie (schoolagenda) omdat ik hem vanaf september nodig had.

Het uiterlijk is dun, met de typische afgeronde hoeken en harde kaft. Het papier is zuurvrij. Met het elastiek hou je de agenda dicht. Er zit één bladwijzer in en een vakje voor losse papieren. Wordt geleverd met een mini notebook met tabbladen en stickers. Er is keuze uit zwart en rood. Hij kost 13.95 en is o.a. te koop bij Bol.com. Er zijn ook andere versies verkrijgbaar.

De inhoud bestaat uit enkele handige pagina’s: profiel, wereld tijdzones, jaarplanning, eenheden omgerekend naar andere eenheden, internationale maten tot maat 46 en enkele roosters. Het notitieboekje kan je zelf indelen met behulp van de tabbladen stickers. De agenda bevat een week indeling zoals je wel vaker ziet bij schoolagenda’s. Er is ook een versie waarbij de hele weekplanning op één pagina staat en een notitieblaadje op de andere pagina. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft.

Ik vind deze agenda erg handig. Vooral het dunne en kleine formaat en het feit dat de agenda gesloten blijft. Je kan hem zo in je tas mikken zonder dat hij teveel ruimte inneemt of dat de pagina’s verkreukeld raken. Ik vind het een aanrader voor iedereen die ook op zoek is naar een kleine, dunne no nonsense agenda met een chique uitstraling. Moleskine verkoopt ook 12 maanden agenda’s en talloze andere versies. Gewoon even kijken naar wat jij het fijnste vind of nodig hebt.

Comments

Moleskine Pocket Agenda — 1 Comment