More Mascara Drama

Herinner je mijn review over de Lancôme Hypnose Drama Mascara nog? Ik vond het een fijne mascara, maar wel een prijzige met sterke geur. Ook heeft de Hypnose Drama inwerk tijd nodig. In het begin neigt hij tot klonten en flaken, maar na enkele keren gebruik niet meer en is het een super fijne mascara voor vollere en langere wimpers. Ik had mijn moeder ook een Hypnose Drama gegeven en zij had dezelfde mening. Na enkele maanden succesvol gebruik merkte ze dat de mascara het ineens heel slecht begon te doen. Stug bleef ze door gebruiken, “want hij was nog niet op”. In de tussentijd verloor ze wimpers. Tot ze op 29 maart erachter kwam dat er haartjes van het borsteltje waren afgebroken. Dat heeft zowel zij als ik nog nooit eerder meegemaakt…

Nu heeft mijn moeder de mascara wel te lang door gebruikt, maar toch horen de haartjes niet af te breken. Ik schrijf dit artikel om jullie te waarschuwen, want misschien had haar wimper uitval ook wel te maken met dit hele gebeuren.

1. Gebruik mascara nooit langer dan 3 maanden, ook niet als hij nog niet helemaal leeg is.
2. Deel je mascara nooit met andere mensen, want dan kun je een ooginfectie krijgen.
3. Als je mascara ineens slechter presteert is het tijd om hem weg te gooien.
4. Als de mascara haartjes afbreken, is het tijd om hem weg te gooien.

Ik heb zelf een verpakking Lancôme Hypnose Drama Mascara “opgemaakt” en ik kreeg géén last van wimper uitval o.i.d. Toen ik merkte dat de mascara niet meer goed kon presteren heb ik hem weggegooit (toen zat hij ook inderdaad tegen de 3 maanden aan). Ik heb zelf nog een onaangebroken verpakking van dezelfde mascara liggen en deze zal ik ook gebruiken. Maar zodra hij slechter presteert, gooi ik hem wel direct weg en ondertussen houd ik het borsteltje ook in de gaten. 😉 Nota bene: ik had zelf ook last van wimper uitval, maar gebruikte geen Lancôme Hypnose Drama Mascara gedurende die tijd. Wellicht waren de wimpers in de rui?

Comments

More Mascara Drama — 4 Comments

  1. Aan 2,3 en 4 houd ik me over het algemeen wel. 4 is me echter nooit overkomen, gelukkig maar, lijkt me erg vervelend.

  2. Ik gebruik een mascara meestal 6 maanden omdat ik niet elke dag mascara opdoe. Ja, ik weet het, het is heel slecht en zo. Ik heb nog nooit van gehoord dat het mascaraborsteltje kapot ging (en dat zou zeker niet moeten bij zo’n prijzige mascara), dat vind ik wel heel vreemd!
    Nurchamiel recently posted..Sally Hansen Miracle Cure Strengthen &amp Grow