My Not So New Bag #2

Mijn ASOS White Harlem tas is nog nooit in volle glorie op mijn blog gekomen. Schande! Hij viel kleiner uit dan ik had verwacht, maar hij is mooi. Strak, stevig en neutraal. Met een lang verstelbaar hengsel en suede aan de binnenkant.

Ik heb een kleinere tas verdeler gekocht op Ebay. Zo eentje die je kan “vouwen” waardoor hij echt in elke tas past. Ik gebruik mijn andere tas ook nog steeds veelvuldig. Deze lichtere kleur is ook mooi voor de zomer. Ik heb gekocht tijdens een uitverkoop.

De kleur is lichtbruin. Wheat volgens wikipedia en google. Het is een fijne tas, hoewel de magnetische sluiting niet altijd meewerkt als je een goed gevulde tas hebt. Voor de rest ben ik er erg blij mee en heb ik ook al complimenten ontvangen. 🙂

Comments

My Not So New Bag #2 — 4 Comments

  1. Ik vind hem persoonlijk niet zo mooi. De kleuren staan mij echt niet aan! Wel wil ik je er heel veel succes mee wensen!
    Yajaira recently posted..tweedehands auto