Nagellak Verwijder Tip

Voorheen maakte ik mijn nagels schoon met wattenschijfjes. Dopen in de nagellak remover en boenen maar. Op Pinterest kwam ik een tip tegen en besloot het te proberen. Het werkt, is sneller en waarschijnlijk ook beter voor je nagels.

Men neme een zak van wattenbolletjes. Voor amper 0.75 euro bij Kruidvat heb je 100 stuks. Je hebt echter maar een half bolletje nodig voor beide handen! Doe wat nagellak remover in de dop / potje. Scheur het bolletje in twee helften en pluk 1 helft uit elkaar. De plukjes moeten ongeveer zo groot zijn als je nagel.

Doop nu een gedeelte van een wattenpluk in de nagellak remover en druk het op je nagel. Doe dit bij alle nagels. Verwijder vervolgens de plukjes in een wrijvende beweging van achteren naar de nagel tip. Dus niet boenen!

Als je mazzel hebt, is alles er in 1 keer af. Soms blijven er randjes achter die je kan verwijderen met een nieuwe pluk of door een gebruikte pluk over het plekje te wrijven van achteren naar voren. Bij glitter nagellak zal je wellicht een hele wattenbol moeten gebruiken, maar deze methode werkt prima voor de doorsnee crème, jelly en shimmer lakjes.

Ik was ook eerst sceptisch. Wattenbolletje, wattenschijfje. Wat is nu het verschil? Maar het is echt zoveel sneller! Het lijk veel werk qua plukjes, maar ik was echt sneller klaar dan bij wattenschijfjes. Bovendien blijft er geen pluis achter, iets dat wel kan gebeuren bij (slechte kwaliteit) wattenschijfjes. Voor amper een euro is dit het proberen waard. Yay voor pinterest! En voor paint, waardoor ik onderstaande tutorial kon maken.

 

Comments

Nagellak Verwijder Tip — 3 Comments

  1. Die tekening, damn, dat is echt goed gedaan. xD Ik wist niet eens dat je het zo kon doen, woop, top tip! Ik ga het eens toepassen. 🙂 Thank you girl! En inderdaad, op Pinterest vind je de raarste dingen die werken als een tierelier!
    Cynthiiaa recently posted..Beauty Koning op Tumblr!

  2. Leuke tip zeg, ik heb helaas altijd het ongeluk dat het er niet in een keer af gaat, Ik haal zelf altijd die nagellak remover van de DA, met zo’n paars dopje!
    Yajaira recently posted..tweedehands audi