Nerd Bril Yay or Nay?


Bron.

De nerd bril was een hele hype en deze is nog niet voorbij. Een nerd bril is zo’n gigantisch montuur zoals op de foto hierboven. Er zijn zelfs brillen zonder sterkte, voor wie wel goed kan zien, maar toch graag zo’n hippe nerd bril op zijn neus wil zetten.

Ik vond de retro nerd bril wel leuk. Deze liet niet zoveel wang zien, maar had wel het nerdige effect. Zo’n bril staat me niet, dus ik liet de hype aan mij voorbij gaan. De vintage nerd bril vind ik echt verschrikkelijk. Gigantische monturen waarbij je eigenlijk alleen maar heel veel wang ziet en bovenin ergens een paar oogjes.

De ogen horen eigenlijk in het midden van de bril te zitten. Niet bovenin. Bovendien hebben sommige glazen een vergrootglas effect. Dat wil je niet bij je wangen. Je wallen lijken al erger en dan heb je ook nog een vergrootglas op je poriΓ«n zitten. Of erger: op je puisten. Voor mij een nay.

Wat vinden jullie? Nerd bril yay or nay? Voel je niet beledigd als je zelf trotse eigena(a)r(es) bent van een nerd bril. Dat ik het niet mooi vind, is gewoon een mening. Jij moet er mee lopen, ik niet. πŸ˜‰

Comments

Nerd Bril Yay or Nay? — 12 Comments

 1. I love nerdy en I love brillen, mijn volgende exemplaar moet ook nerdy zijn, hahah πŸ˜€
  Zie mezelf wel met een groter model dan watik nu heb, rechthoekig maar dan eentje die verder langs mn hoofd steekt. Dik montuurtje erop, lijkt me wel wat πŸ™‚
  Sandy recently posted..Spannende periode

 2. Ik vind het zo apart dat brillen zo hip zijn dat mensen (zelfs zonder slechte ogen) zoooo graag een bril willen hebben. Hoe vaak ben ik wel niet gepest met de mijne?

  Maar goed, het ligt bij nerd brillen er echt aan hoe je gezicht is. Hij staat niet bij iedereen. Maar geef mij maar gewoon mijn geliefde lensjes (of een ooglaserapparaat)

 3. Ik vind het bij veel mensen heel erg leuk staan, zo’n nerdy bril! Maar vind het wel een beetje nutteloos om ermee te lopen als je eigenlijk geen bril nodig hebt..
  Marjolein recently posted..Swatches lakjes

 4. mij zou het niet staan, maar ik vind het bij sommigen wel leuk ^^ maar ik sla het zelf over.

 5. Ik heb geen problemen met mijn zicht dus ik draag geen bril. Nochtans met deze stijl van brillen, zou ik er wel een willen dragen. Ik zou er geweldig uitzien.

 6. Hey,

  het ligt eraan bij wie, bij sommige staat een nerd bril echt heel leuk. Bij anderen weer niet, die denken dan dat ze helemaal hip zijn enz. (not!)

  ik vind ray ban brillen ook hheel vet (:

  yay dus πŸ˜‰

  • @xlovex bijna iedere brillenzaak verkoopt ze wel. Bijvoorbeeld Specsavers en Hans Anders. Zonder glazen: probeer Attitudeholland.nl of Ebay.