Nog Steeds In Gebruik

Teveel shoppen, een fenomeen dat meer mensen treft. Gebruik je al die dingen wel? Het review was lovend, maar maanden later… ligt het stof te verzamelen of word het nog steeds druk gebruikt? Vandaag bespreek ik enkele aankopen uit het verleden, die mij goed bevallen zijn.

  • De Small Little Bag by LouLou. Ik zag hem op Beautytreat en na enig wikken en wegen besloot ik tot de aankoop over te gaan. Geen spijt van gehad. Hij fungeert als portemonnee en als mini tasje. De geleden schade? Een barst in de spiegel en het loslaten van één bedeltje. Voor de rest ziet hij er prima uit en ben ik nog altijd erg tevreden met mijn SLB.
  • Mijn roze tas organizer (ziet er ongeveer zo uit) van Ebay, ter vervanging van mijn bag in bag van Kruidvat, vanwege de SLB aankoop. Deze kan je als het ware oprollen, waardoor mijn SLB wel makkelijk in de tas past EN ik nog een tas organizer kan gebruiken. Ideaal.
  • In welke tas ik deze spullen stop? In mijn ASOS Traditional Satchel in de kleur tan. Ik ben zo’n beetje getrouwd met deze tas. Hij is niet te groot, niet te klein, niet te smal, niet te breed. Gewoon perfect eigenlijk. Ik mis alleen nog een handvat aan de top, maar goed, we kunnen niet alles hebben.
  • Mijn meest gebruikte make-up items zitten in mijn Mary Kay Make-up Bag. Oprolbaar, ophangbaar en draagbaar. Past veel in en is zwart met roze. Wat wil een mens nog meer?
  • Mijn DVD collectie overzetten in een DVD/CD tas was één van de beste dingen ooit. Ineens was er ruimte te over! Hij is draagbaar, dus je kan je complete collectie overal mee heen slepen.
  • Mijn externe harde schijf een eigen tas geven, bleek ook een gouden greep. Alle kabeltjes bij elkaar, geen gedoe met dozen en wederom draagbaar. Ja ik hou van handvatten! 😛
  • Dat ik dit product nog steeds gebruik, kan ik zelf ook amper geloven. Toch is het een enorm handige uitvinding om in mijn make-up tas te bewaren. Ik grijp er toch regelmatig naar. Haartape. Ja, je leest het goed. Haartape.
  • Het wenkbrauwschaartje. Ik dacht er te idioot voor te zijn en dat werd bevestigt, maar inmiddels zijn we vriendjes geworden.
  • Het dienblad voor op schoot uit mijn vaders kerstpakket blijkt perfect te functioneren als laptop houder en als knutsel ondergrond. Ik heb geen bureau of tafel in mijn kamer, dus ik gebruik dit dienblad veelvuldig.

Meer kan ik zo even niet bedenken. Hebben jullie nog spullen geshopt die, wellicht ondanks verwachtingen, nog steeds worden gebruikt? Of items die handiger bleken dan ze in de eerste instantie leken te zijn?

Comments

Nog Steeds In Gebruik — 1 Comment