NYX Cream Blush Glow

Ik moest hem gewoon proberen. Ik heb geen ervaring met cream blushes en deze leek me best fijn. Dit is Glow. Ik wilde eigenlijk Natural, maar die was uitverkocht en dus ging ik voor deze. Het is een warme kleur roze. De substantie is crèmig, want het is een cream blush. Ik vind hem het fijnste aanbrengen met de vingers. Ik heb het ook met een kwast geprobeerd, maar met de vingers deppen gaat veel beter.

Hij geeft heel makkelijk product af, want de substantie is heel erg zacht. Hij is ook enorm goed gepigmenteerd. Je hebt maar een klein beetje nodig voor elke wang. Doordat de blush zacht is, pak je al snel teveel.

Hierboven zie je een swatch. Hier heb ik hem niet uitgeveegt. Een gedeelte heb ik half geblend. De kleur is dus echt roze. Verder geen poespas.

Een close-up van mijn wang. Hij blend heel makkelijk met de huid. De blush glimt een klein beetje na. Niet extreem, maar het geeft een gezond glansje. Hij blijft best goed zitten bij mij. Ik heb een droog gecombineerde huid. NYX Cream blushes kosten ongeveer 6 dollar bij Cherryculture.

Comments

NYX Cream Blush Glow — 1 Comment