NYX Doll Eye Mascara Volume

Ik had veel lovende reviews gelezen en was erg benieuwd naar deze mascara van NYX. De kartonnen doos is erg mooi vormgegeven en de mascara zelf is simpel. Het doosje bevat alle belangrijke informatie zoals ingrediënten en dergelijke. Er zijn drie versies van de Doll Eye Mascara (long lash, volume en waterproof). De kleur is zwart. Ik koos voor de volume versie.

Het borsteltje is niet te dik en heeft een zandloper vorm. De mascara zelf bevat natuurlijke oliën, vitamine E en nylon vezels. Volgens NYX zou je hiermee bijna het valse wimper effect mee kunnen bereiken.

 

Dit is 1 laagje. De mascara brengt fijn aan, zonder mijn oogleden onder te smeren. Hij laat zich ook weer makkelijk verwijderen met normale oogremover. Verwijderen leek gemakkelijk, maar bleek toch lastiger, want de volgende dag kwam ik nog verborgen restjes tegen.

Dit is 3 laagjes. Mijn wimpers plakken wel een klein beetje aan elkaar, maar eerlijk gezegd heb ik dat met alle mascara’s wel.

Dit is een foto van beide ogen. Het effect is wel mooi. Lekker volumineus, zoals beloofd.

En natuurlijk nog een oncharmante full face. Valse wimper effect? Niet echt, maar wel een beetje volume en goed zwart. Er zijn minimaal 3 laagjes nodig voor een volumineus effect zoals op de foto en dat vind ik jammer. Het is geen slecht product, maar de volgende keer wil ik toch een andere mascara proberen.

NYX Doll Eye Mascara is te koop bij www.boozyshop.nl voor ongeveer 9 euro. Ik kocht hem bij www.cherryculture.com voor afgerond 7 dollar.

Comments

NYX Doll Eye Mascara Volume — 1 Comment

  1. Allereerst, wat een mooie wing zeg! Viel mij echt op. 🙂 Over naar de mascara, die er overigens ook goed uit ziet, je wimpers inderdaad meer volume geeft, maar niet een false effect. Ik vind het wel een mooie mascara. 🙂
    Cynthiiaa recently posted..Goede Voornemens 2012!