NYX Powder Blush Pinched

Het is duidelijk, ik hou van NYX. 🙂 De verpakking is niet bijster groot. Mijn stippling kwast past wel in de pan, maar heeft amper bewegingsruimte. Deze gebruikte ik eerder voor zowel vloeibare foundation als voor blush. Nu geef ik de voorkeur aan mijn angled kabuki. Ik swipe mijn angled kabuki gewoon over het oppervlak en dat gaat nu nog prima. Als de blush verder op gaat, dan moet ik mijn stippling kwast weer gaan gebruiken. De verpakking vind ik nogal goedkoop. Het doosje is van zwart plastic met een transparante deksel. Niets mis mee, maar ik heb het idee dat de pan nogal losjes in de doos zit geplakt. Nu ja, zolang hij maar blijft zitten waar hij moet zitten, is het goed. Lees meer over de blush zelf.

De blush zelf is zacht van structuur en neigt tot poederen. Als je te enthousiast met de kwast in de blush gaat lopen vegen of als je een kwast met harde haren gebruikt, dan stuift er poeder rond. Het pigment is oké. Dat is ook echt goed, want sommige mensen (kuch ik kuch) kunnen niet goed overweg met heel goed gepigmenteerde blushes. Dan lopen ze er snel als een clown bij. Dat risico loop je hier niet. Slechts één dun laagje is voldoende voor een mooie waas van kleur.

Pinched is een warme roze kleur met gouden shimmer. De shimmers zijn subtiel, dus ook effect discobal blijft uit.

Hier zie je Pinched op mijn wang. Het nadeel van elke shimmery blush is dat je vergrote poriën er nou niet bepaald mee verdoezelt worden, maar dat neem ik graag voor lief. De kleur EN shimmer is heel natuurlijk en perfect voor overdag. Wat zwaarder aangezet, kan hij ook ‘s avonds / bij een heftige look.

Hier zie je een full face foto waar ik Pinched op mijn wangen draag. Prettay or prettay?

NYX test voor zover ik weet niet op dieren en is o.a. te koop bij Boozyshop.nl, Enchantra.eu. en cherryculture.com. De powder blushes kosten bij Boozyshop afgerond 6 euro per stuk. Inmiddels heb ik ook een kwijt geraakt pakje meegemaakt en dat heeft Boozyshop heel goed opgelost. Dus als je een betrouwbare Nederlandse webshop zoekt met goede service: www.boozyshop.nl. Bij de andere twee webshops heb ik ook eerder succesvol bestelt. 🙂

Comments

NYX Powder Blush Pinched — 4 Comments