NYX Round Hestia

De NYX Round lipsticks zijn romig, zonder slippery te zijn. Goed gepigmenteerd en zonder stank. Voor een kleine prijs zijn ze te koop bij Boozyshop, Cherry Culture, Nonpareilboutique en Ebay. Één van mijn laatste aankopen is een oude wannahave: Hestia. Deze leek me bordeauxrood en dat was precies de kleur die ik destijds zocht. Ik kocht toen uiteindelijk Manic Panic Black Rose, maar Hestia komt zeker overeen. Het is een donkerrode kleur, maar niet echt bordeaux, hetgeen Black Rose weer wel is. Die heeft een paarse ondertoon en Hestia heeft een bruine ondertoon. Toch is het een levendige en “felle” kleur. Sommige donkerrood tinten zijn al snel muted. Het is een vrij heftige kleur, omdat Hestia dus donker EN levendig is. De bovenstaande foto heb ik bijgewerkt met fotoshop (de buitenste randen). De lipstick is dus wel lastig met secuur aanbrengen. Voor het ideale resultaat scrub je, je lippen en breng je de lipstick aan met een lippenseel. Ik vind het een aanrader voor mensen die specifiek op zoek zijn naar zo’n kleur voor een kleine prijs. Qua substantie verkies ik Hestia ook boven Black Rose (hoewel ik die laatste wel iets mooier van kleur vind). Als je niet van de heftigere en donkere kleuren bent: kies dan een andere tint.

Comments

NYX Round Hestia — 9 Comments

    • Hahaha I wish, de camera is erg lief voor me. Plus deze tint rood doet het witter lijken. IRL heb ik geen kanariepietjes, maar echt mooi wit…nope. 😉