NYX Round Lipstick Ceto

Wil je eerlijk weten hoe ik Ceto heb gekozen? Geheel willekeurig. Gewoon even lopen scrollen met mijn ogen dicht bij Boozyshop et voila. Ik ben fan van de goedkope, romige, niet slippery round lipsticks. Dit was weer zo’n “eng” kleurtje voor mij, omdat ik trauma’s heb van nudes en bruintinten. Concealerlippen, kanarietanden, dat soort dingen. Ceto maakt mijn tanden niet geler, maar is wel nude. Ik moet absoluut niet lichter gaan dan dit, want Ceto begint al een beetje met het kleur uit mijn gezicht zuigen.

Ceto is een lichte koperbruine tint met een frost finish. Het gaat een beetje richting de jaren negentig, maar gelukkig is Ceto vrij licht, dus het blijft acceptabel. Dit lijkt me een fijne lippenstift bij extreem opgemaakte ogen of voor een naturel look. Hij brengt prima aan, zoals al mijn andere round lipsticks.

Full face foto’s. Ik draag hier alleen lippenstift, verder niets. Dus vandaar de blemishes.

Comments

NYX Round Lipstick Ceto — 3 Comments

  1. Pingback: Beautyzer