NYX Round Lipstick: Indian Pink

NYX Round lipsticks zijn goedkoop, te koop bij boozyshop, cherryculture en nonpareilboutique, romig, niet slippery, goed gepigmenteerd en niet uitdrogend. Ik heb er dan ook heel veel en volgens mij probeer ik ze stiekem allemaal te sparen.

Indian Pink is een bestseller van NYX. Ik wilde hem dus graag proberen, ondanks de perzikroze kleur. Perzikroze betekent dat er oranje in zit. Oranje is een beruchter tanden geel maker. Maar ja, ik ben niet de enige zonder een tandpasta glimlach, dus nieuwsgierigheid won het van het verstand. Gelukkig maar, want Indian Pink maakt mijn tanden juist NIET geel.

Indian Pink bevat weliswaar oranje, maar hij is toch overwegend rozig. De lipstick bevat een prachtige gouden glans. De kleur is vrij licht, maar geeft geen concealer effect. Ik ben heel erg blij met deze aankoop. Een aanrader.

Comments

NYX Round Lipstick: Indian Pink — 10 Comments

 1. Oeh. Pretty. Maar iets boven mijn budget. Heb even een no-buy ingelast. Ik moet gaan sparen, ik heb een autootje gekocht.
  Nurchamiel recently posted..HIATUS Again

 2. Mooie kleur!
  Weet je trouwens nog waar die ene gloss van was, die je mij hebt gegeven? I Love love love it!
  Oh en ik zal zaterdag wat spulletjes voor je meenemen die ik niet gebruik! xxx
  Angela recently posted..Vragenlijst- tv

  • Die was van Avon geloof ik. Maar ze verkopen die niet meer, want hij was uit de collectie gegaan. MNY verkoopt soortgelijke tubes met een dikke gloss. Misschien dat die je ook wel bevallen. Fijn om te horen dat de gloss een goed baasje heeft gevonden die hem gebruikt :p 😀

   Oeeeeeeh spannend!

 3. Mooi kleurtje, het staat je 🙂 Bedankt voor de review en swatches 😀