NYX Strawberry Milk

 

Ik hou van NYX Cosmetics. Het is een verslavend merk. De Round Lipsticks zijn werkelijk geweldig. Romig, maar niet slippery; gepigmenteerd; niet zo uitdrogend; in veel kleuren verkrijgbaar; glossy. Ik ben trotse eigenares van acht Round Lipsticks: Hebe, Gardenia, Fusion, Lousiana, Fig, Eros en Rose. Ik was ook benieuwd naar Strawberry Milk. Dus die bestelde ik maar mee, toen ik de jumbo pencils  ging bestellen. Want oh ja, de lipsticks zijn ook nog goedkoop! Ik opende de lipstick en zag een bleekroze stick. Het deed me een beetje denken aan Fig. Fig is mijn ideale nude lipstick. Strawberry Milk daarentegen, zal je eerder terug vinden in de stash van Anita van Sjonnie (fictieve aso mensen red.) 

EDIT: de lipstick staat ontzettend aso bij mijn huidskleur. Ik ben een blanke brunette en mijn huidskleur heeft een gele ondertoon. Met mijn groene aderen val ik onder de warme types. Qua foundation zit ik meestal 1 á 2 tinten donker dan porcelain / ivory. Mijn vriendin S. is wel een porcelain beauty en bij haar stond Strawberry Milk juist wel goed en verre van aso of p0rno. Zij is nu in het bezit van mijn Strawberry Milk. 🙂  

Tsja, wat moeten we daar nu weer mee? Bewaren voor carnaval? Proberen een nieuwe trend te zetten? Ik besloot om de kleur te mixen met Lousiana. Dit is een roze kleur. Gewoon roze-roze. Daardoor werd Strawberry Milk wel iets donkerder. Full face bleef het een beetje trashy. Ik mix hem dus liever met mijn Catrice Oceana lipgloss in de kleur Sunrise. Dit is een perzikroze kleur met subtiele shimmers. Hij warmt de kleur op. Op de swatch heb ik Sunrise bovenop de Lousiana-Strawberry Milk-mix aangebracht. 


Deze mix vind ik het mooist. Zo is hij toch nog erg draagbaar. Ik denk niet dat Strawberry Milk op zichzelf iemand mooi zal staan. Hij staat het mooiste bij een bleke huid. Als je een donkere huid hebt (van de zonnebank of van jezelf, maakt niet uit), dan doet hij teveel aan “asociale” mensen en pornosterren denken. 

Maar goed, er is dus geen man overboord als je Strawberry Milk al bestelt hebt. Gooi er gewoon een warmkleurige lipgloss / lipstick overheen en je probleem is opgelost. Lees meer voor full face foto’s.
 

  

Comments

NYX Strawberry Milk — 1 Comment