O.P.I. Burlesque Shimmer Lakjes

Ik ging op bezoek bij de MOOI! om de Burlesque Collectie van O.P.I. in het echt te zien. Normaal bestel ik mijn dure lakjes via het internet, maar ik was bang om teleurgesteld te raken. Sommige nagellakjes zien er zo mooi uit op de swatches, maar vallen in het echt nogal tegen. Dus ik bekeek de swatches op het nagelwiel aandachtig en wist: ik moet er tenminste één hebben en wel NU. Ja, mensen, ik ben verslaafd, ik geef het toe.

(Waarschuwing: veel foto’s).

Ik liep de winkel binnen in de overtuiging dat ik Teasy Does It ging kopen. Maar mijn oog viel onmiddelijk op Let Me Entertain You. Een magenta kleurtje bomvol glitters. Ali’s Big Break was een rode tint met rode glitter. Classy or Smashing? Als ik er twee kocht, kreeg ik er een gratis nagelriemen olie bij… Dus ik besteedde mijn laatste centen aan Ali’s Big Break & Let Me Entertain You. Teasy Does it staat nog op mijn wishlist, maar die andere twee hadden net iets meer oomph en ik heb al genoeg vampy kleuren.

Beide lakjes dekken met twee lagen, maar ik draag er drie. Ze lakken fijn en de glitter verdeeld zich goed over de nagel. Let Me Entertain You is een opvallende magenta met roze en rode glitters. Hij schittert er heel wat vanaf in zon-en kunstlicht. Prachtig! Ik heb veel roze en paarse tinten, maar LMEY staat echt op zichzelf. Een geweldige kleur! Ali’s Big Break vind ik heel chic. De kleur is kerstmis rood en bevat rode glitters. Doordat de glitter dezelfde kleur hebben als de basislak, lijkt het alsof er “stukjes” in je nagellak zitten die af en toe glinsteren in zon-en kunstlicht. Je moet wel oppassen met lange nagels. Deze tint rood kan dan al snel doorslaan van classy naar tacky. De glitters maken het echt af. Ik ben superblij met beide lakjes. Ik heb ze nu allebei op en kan er uren naar staren. Aanraders voor de liefhebbers van glitter, glamour en drama! Verkooppunten van O.P.I. kun je vinden op www.opi.nl. Het merk is dierproefvrij en elk lakje kost 13.95 euro. Normaal blijft O.P.I. nagellak niet zo lang zitten, maar ik draag mijn mani nu al enkele dagen en het zit er nog prima op. Ik draag Trind Nailrepair als basecoat en Rimmel Pro Super Wear als topcoat.

Let op: de camera pikte de kleuren niet goed op. De kleuren zijn in het echt donkerder. De eerste foto’s van de swatches komen het dichtst bij de echte kleur, binnenshuis. In het echt zijn de glitters van Ali’s Big Break beter zichtbaar.

Let Me Entertain You.

Ali’s Big Break.

Comments

O.P.I. Burlesque Shimmer Lakjes — 5 Comments

  1. Wow! Dat ziet er goed uit! Ik moet ook echt weer eens mijn nagels goed verzorgen, ze zien er niet uit.
    Nurchamiel recently posted..HIATUS Again