O.P.I. Significant Other Color

Een wat luchtiger onderwerp weer. Nagellak. Je weet dat je zwaar verslaafd bent als je iemands nagellak kan raden. Chanel? Ja?! Onze lokale Douglas verkocht ineens O.P.I en ik kon (onder andere) dit lakje niet weerstaan. Op de pink heb ik Glitter On Me van Essence geswatched. Geweldig effect topcoatje met sliertjes glitter.

Significant Other Color is een duochrome roze lakje met een goudgroene pearl,

Hij doet me denken aan de Zoya Reverie collectie. Significant Other Color dekt in 2 Ć” 3 lagen en heeft een gemiddelde levensduur. Glitter On Me kan wat uitstekende sliertjes hebben, dus een topcoat is dan wel prettig.

De roze kleur verkleurt naar perzik en oranje.

Het heeft wel wat weg van de avondlucht als de zon net ondergaat. O.P.I is te koop bij de grotere parfumerieƫn en Ebay. Essence is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Beide zijn geen limited editions voor zover ik weer.

 

Comments are closed.