Osis+ Glamour Queen Hairspray

Al zat van Glossybox product reviews? Nou, deze moet je niet overslaan, want we hebben hier zowaar een mogelijke rebuy. Ik gebruik niet vaak haarlak, maar als ik het gebruik, is het meer om mijn kapsel “vast te lijmen”. Ik heb wel eens een poging gedaan tot volume maken met haarlak, maar dat mislukte altijd. Tot Glamour Queen (sowieso een geweldige naam) zijn intrede deed.

Wham Pow! Zo zag mijn haar er uit toen ik mijzelf ‘s ochtends had klaar gemaakt voor cursus. Mijn cursusleider herkende me eerst niet en de andere cursisten riepen allemaal “Je haar! Wat mooi!”. Dus.

Mijn cursus duurt een hele ochtend en toen ik thuis kwam zag het er zo uit. Mijn oogschaduw was overleden, maar mijn haren zaten nog steeds volumineus te wezen!

En een foto met mijn ogen open, gewoon omdat het kan. Dus Shirley, je sprayt wat lak in je zielige sliertjes en als bij toverslag veranderden ze in sierlijke manen? Nee, was het maar zo’n feest, je moet er wel een beetje moeite voor doen. En nee, daarmee bedoel ik niet dat je vervolgens zes uur in de weer moet met fohns, mousses en krultangen.

Mijn succes nummer: een nacht ingevlochten haar (voor extra oomph, maar je kan het weg laten), Baptiste Blush Droogshampoo, een borstel van echt haar en Osis+ Glamour Queen. Mijn borstel van echt haar is overigens gewoon van de Etos (± 6 euro). Bij de Kruidvat kan je de Baptiste Droogshampoo (± 3 euro) kopen. De Osis+ Glamour Queen Hairspray is (o.a.) online verkrijgbaar (± 10 euro).

Ik haal de vlecht los, spray droogshampoo in mijn haar, laat dat even inwerken, gooi mijn haar voorover en spray Glamour Queen door mijn gehele haar, met de focus op de haar aanzet. Vervolgens kam ik het glad met de borstel van echt haar. Hiermee voorkom je dat je alle volume er uit borstelt, maar krijg je het pluis wel weg. Zonder droogshampoo werkt de haarlak ook wel, maar minder goed. Mijn haar zakt dan ook makkelijker weer in.

Ik heb normaal de groene haarlak van Schwarzkopf (hetzelfde merk, want Osis+ is slechts een lijn binnen het merk). Glamour Queen is wat meer lijmerig en geheel anders qua textuur. Ik kan er geen coupe mee vastplakken. Deze haarlak is dan ook bedoelt om volume in het haar te krijgen en niet om een coupe op zijn plek te houden.

Mijn haar heeft een schouderlengte, bestaat uit veel dun en fijn haar en wordt ongeveer 3x per week gewassen. Dat lijkt me wel handig om te vermelden, aangezien verschillende mensen verschillende haartypes hebben. Als laatste moet ik nog even iets vermelden over de “dop”. Men trekt de hendel omhoog, draait het zwarte dingetje opzij en sprayen maar. Na afloop doe je hetzelfde, alleen draai je het zwarte dingetje weer terug. Zo kan er niet per ongeluk gesprayed worden.

Comments

Osis+ Glamour Queen Hairspray — 1 Comment