Peggy Sage Wimpers

De nepwimpers van Peggy Sage zaten in mijn Glossybox. Helaas kan ik niet vinden waar je de wimpers als consument zijnde kan kopen. Jammer, want ze zijn wel mooi, lang en met bling steentjes op de wimperrand. De steentjes voel je in het begin wel zitten, maar spoedig al niet meer. Ik vind het “spinnenpoten” effect ook erg leuk bij nepwimpers, maar dat moet wel je smaak zijn.

Ik ben niet zo goed met nepwimpers. Ik moet altijd eerst de wimpers aanbrengen, voor ik aan mijn make-up begin, anders verpest ik gegarandeerd de hele look. Deze wimpers kosten me slechts twee pogingen en bleven heel goed zitten, zelfs tijdens hele harde wind!

Nadeel is dat de wimperlijm echt héél goed blijft plakken. De wimpers verwijderen was niet echt plezant en ik heb wat eigen wimpertjes moeten opofferen toen ik de lijmresten wilde verwijderen. Als je wat meer ervaren bent met wimpers plakken, dan zit je met Peggy Sage zeker goed. Als je gevoelige ogen hebt, raad ik de wimperlijm af.

Comments

Peggy Sage Wimpers — 1 Comment