Pieces Ms. Jagger Green

Pieces, het bekende accessoire merk, verkoopt ook nagellak. Dat is al een tijdje bekend. Erg duur is het ook niet. Slechts 2.95 bij Zalando. Maar voor je in gaat slaan: lees eerst mijn review.

De verpakking vind ik mooi. Stijlvol, je kan de kleur goed zien en ook hoeveel er uit is. Het kwastje is ook prima. De kleur is mooi. Net geen turquoise, het is wel echt groen, maar met heel veel blauw er in.

Je voelde hem al aankomen of niet? Inderdaad, de substantie is niet om over naar huis te schrijven. Ik heb al moeite met netjes lakken, maar de vrij dikke substantie (niet stroperig, gewoon dikker dan normaal) hielp ook niet echt. Desalniettemin is de lak niet volledig dekkend met twee lagen. In fel licht kan ik nog wel door de nagel heen kijken, zeg maar. Maar overdag zie je daar haast niets van en een derde laag leek me geen goed idee.

De laatste twee foto’s zijn kleur correct. Ik had nog geen kleur zoals deze. Ik denk dat ik wat nagellakverdunner in het potje ga druppelen. Hopelijk lakt hij dan beter. Ik vind deze nog iets vervelender lakken dan Catrice, maar qua substanties komen ze tamelijk overeen. De houdbaarheid was niet zo goed bij mij. Normaal kan ik nagellak een volle week dragen met Trind Nailrepair als basecoat, maar deze begon iets sneller te chippen. Het was wel alleen wat tipchipping, dus ik loop op dit moment niet gigantisch voor schut gelukkig.

Pieces is te koop bij de Pieces winkel en bij Zalando en kost bij de laatste webwinkel 2.95 euro. Ik heb geen idee of het merk dierproefvrij is of niet. Ik raad Ms. Jagger Green aan als je wel overweg kan met dikkere nagellak dan normaal of in het bezit bent van nagellakverdunner. Pieces verkoopt nog andere kleuren. De kwaliteit (dikte) verschilt enorm per lakje, dus zoek eerst naar reviews voor je een kleurtje gaat kopen als je geen nagellakverdunner hebt. Nagellakverdunner kan je o.a. kopen op Ebay.

Comments

Pieces Ms. Jagger Green — 4 Comments

  1. ook ik zeg: mooi kleurtje maar jammer dat ie dan zo dik is, maar beter te dik dan te dun denk ik?

    ik verdun mijn nagellak trouwens altijd met een beetje nagellak remover, gaat ook prima 😀
    Rooz recently posted..Nieuw lolita jurkje –