Pink Perfection Kabuki

 

De Pink Perfection Kabuki is één van de meest luxueuze kabuki kwasten van Coastal Scents.com, volgens de website van CS zelf. De soepele en heerlijk zachte haren zijn synthetisch en felroze. Het formaat is 3.80 cm (de haren) en 2.20 cm (voet).  Hij kost 8.95 dollar en dat vind ik helemaal niet zo duur voor een kwast van deze kwaliteit.

Ik kocht deze kabuki naar aanleiding van de lovende reviews op Coastal Scents. Ik heb er zelf al vaker kwasten bestelt en daar was ik vaak tevreden over. Ik had eerst eentje van Catrice. Die vond ik erg fijn, maar toen ik de Angled Kabuki van CS had, leek die van Catrice wel schuurpapier in vergelijking. Dus ik wilde heel graag nog zo’n lekkere zachte kwast voor mijn poeder primer.

Hij is niet zo heel groot, maar groot genoeg om het gezicht mee te doen. Ideaal voor losse en vaste (gezichts)poeders. Je zou er zelfs je blush mee kunnen doen. Mag je niet online bestellen? Geen probleem. Mijn moeder kocht laatst een HEMA kabuki kwast uit de nieuwe collectie en die is ook heerlijk zacht en helemaal niet zo duur.

Comments

Pink Perfection Kabuki — 2 Comments