Polishaholic

Dit is een fractie van mijn nagellak verslaving. Mijn aanwinsten van afgelopen tijd. Hoewel ik al heel lang weinig met make-up doe, blijven mijn nageltjes netjes gelakt. De hierboven afgebeelde line-up is best bijzonder voor deze polishaholic.


Essence Sparkle Sand Here’s My Number.

Ik ben toch overstag gegaan met de liquid sand trend. Ik zag O.P.I Alcatraz Rocks en móést hem hebben. En de Essence versies ook maar dan. Ik vind ze alleen leuk met glitter er in. Rimmel Precious Stones kocht ik omdat er een 1+1 gratis actie was en Essence slechts drie Sparkle Sand varianten had. Ik hou van glitter. Miami Pink van Catrice is roze met roze glitter. Glitter rocks.


Rimmel Precious Stones Diamond Dust, Miss Sporty Metal Flip 20, 40, 50, Essie For The Twill Of It.

Ik had niet verwacht dat ik ooit weer Miss Sporty zou kopen. Maar de Metal Flip lakjes zijn duochrome. Ik hou van duochrome. Ik kan eigenlijk niet geloven dat ik zo lang heb gewacht met het kopen van de Metal Flips. Ze zijn awesome!


Rimmel Precious Stones Diamond Dust, Miss Sporty Metal Flip 20, 40, 50, Essie For The Twill Of It.

Ik blogde eerder dat ik geen Essie nagellak had, omdat ze te saai waren qua kleuren en vaak achter de trends aan liepen. Dit keer was Essie op tijd, goedkoper EN brachten ze een prachtig lakje uit. For The Twill Of It is nu ook in mijn collectie.

Comments

Polishaholic — 2 Comments

  1. De liquid sand lakjes zijn ook plaatjes om te zien! Ee unieke structuur, maar ook veel spectaculaire combinaties, me like. Oké, de duochrome lakken mogen er zeker weten ook zijn. ^^ Ik wist niet eens dat Miss Sporty zoveel duochrome lakken had, me like!