Project Zwijnenstal: update.

[Deel 1 “Zwijnenstal“]

Zoals ik eerder vertelde ben ik een tornado die een spoor van spullen en troep achterlaat en dan met name in mijn slaapkamer. Mijn zogenaamde “georganiseerde chaos”. Dat klopt overigens wel, want ik moet nu vaker naar mijn spullen zoeken dan eerst. 😛

Ja, ik was dus aan het opruimen geslagen. Mijn kamer is nu relatief netjes, maar zag er gedurende het “cleaning in process” er op z’n allerergst uit. Maar liefst drie vuilniszakken troep hebben mijn kamer verlaten. Een zak met “geef maar weg of zo” en een vuilniszak vol kleding. Oh ja en dan was er nog de tas met tijdschriften en de tas met hoesjes.

Ongelooflijk. Nog ongelooflijker is dat ik nog steeds veel spullen heb, met name boeken. Gelukkig is het nu allemaal minder rommelig en meer georganiseerder. Helemaal klaar ben ik waarschijnlijk nooit, want ik neig tot verzamelen en ben nog steeds een sloddervos. Toch voelt mijn kamertje zo “opgeruimd” dat ik dit wel zo lang mogelijk wil behouden. 🙂

Comments

Project Zwijnenstal: update. — 1 Comment

  1. Goed zo!

    Wat je ook kan doen, zijn drie dozen wegzetten op een plaats waar je plek hebt(whahaha, lol, eerst opruimen voor de dozen?). Een doos is voor weggeven aan een goed doel/kringloopwinkel, een doos is voor het weggooien en een doos is voor spullen die je wilt houden en nog moet repareren. Stop elke dag een item in een van die dozen, maar dan ook elke dag. Het gaat er niet om dat het langzaam gaat, maar er is tenminste progressie. Dat is belangrijk.

    O ja, en als (een van die) dozen vol zit, dan leeg je het op de juiste manier (repareren/weggeven/weggooien).
    Nurchamiel recently posted..A thousand times sorry!