Random Act of Kindness + Winactie

Soms heb je gewoon geen centen meer aan het einde van de maand. Soms weet je niet welke crème je oude gaat vervangen en soms wil je een keer een foundation proberen. Dan zijn samples fijn. Ik krijg meestal parfum samples en ik “spaar” ze in een etuitje. Lekker budget verantwoord afwisselen met je luchtjes. Medeblogster en internetvriendin Nurchamiel koopt blijkbaar veel in winkels, want check deze verzameling samples! Als random act of kindess stuurde ze dit allemaal naar mij. Geweldig!

Er zitten dus samples in van een mascara, crèmes, foundations en parfums. Ik was zelf benieuwd naar de showergel van The Body Shop en daar zat ook een sample van bij. In de heerlijke geur Mango. Ik kan ook Himalayan producten uitproberen en mezelf omtoveren tot een Twilight vampier dankzij een full size (!) Body Shimmer in Coconut (oeeeeeh lekker). Mijn moeder kon mee profiteren, want zij mocht de anti age producten hebben. 🙂 Ze kreeg ook de iets donkere tinten foundation, want zij is donkerder (“Nietwaar, ik ben geler, mijn genen wisten gewoon niet of ze nou Chinees moesten worden of niet“). Afijn, wij hebben dus lekker veel om uit te proberen!

Bij deze wil ik Nurchamiel ontzettend bedanken (ook namens mijn moeder) voor dit toffe pakket. Nu denk je misschien bij jezelf: “bah Shirley, die stomme ezel krijgt wel zo’n lekkere Body Shimmer Coconut van Nurchamiel grmbl“. Je hoeft niet jaloers te zijn, want je kan hem gewoon winnen op Nurchamiel’s Blog. Een full size Body Shimmer Coconut pot (200 ml.) van The Body Shop. 😀

Je kan hier meedoen aan de winactie. Om kans te maken moet je het volgende eventjes doen: een comment achter laten, Nurchamiel Plus Beauty op Bloglovin volgen, de winactie post liken op Bloglovin en om extra kans te maken (dus niet verplicht!) kan je het volgende tweeten: “Tweet2Win a Coconut body shimmer from @Nurchamiel at nurchamielplusbeauty.wordpress.com”.

Nurchamiel Plus Beauty is een groene Engelstalige beautyblog (door een Nederlands meisje). Niet alleen haar lay-out is groen, ze richt zich ook uitsluitend op groene producten. Ze helpt haar bezoekers ook op weg om groen te worden, door uitleg te geven over ingrediënten. Daarnaast is dit ook een ideale blog voor starters, want je vind er ook handige tips, zoals een lijst met nuttige beautytools. Als je deze blog nog niet kende: neem er eens een kijkje en doe mee aan haar winactie. 😀

Comments

Random Act of Kindness + Winactie — 7 Comments

 1. *Bloos, bloos* En, oeps, ja, dat is eigenlijk waar. Ik wilde me eigenlijk nog verdedigen, maar. Ja. Betrapt. Dit is nog maar ongeveer de helft van alle samples die ik heb, ik moet er nu echt mee stoppen. Ik ben van plan om veel minder te kopen. Mijn portomonee zal me denk ik wel dankbaar zijn. (Alhoewel, die samples zijn nogal opgespaard, iets van een jaar of ben ik al bezig met “verzamelen”. Ik kreeg ooit een creme van Estee Lauder – voor de rijpe huid. Hoe verzinnen ze het toch om aan iemand in de twintig zo’n sample mee te geven).

  Moraal van het verhaal: ik ga alles eerst netjes opmaken. Dat moet ook wel, misschien verhuizen we wel binnenkort.

  Maar verder, ik vind het raar dat ik bij de MAC prostore geen samples kreeg. En bij MUS twee deuren (of een?) wel! Dat vind ik eigenlijk wel raar omdat MAC groter is dan MUS, maar goed. En daarnaast: jouw pakketje komt veel eerder aan dan de mijne, het is niet eerlijk. De postbode reed mijn huisje vandaag voorbij…. Help.
  Nurchamiel recently posted..Your ideal stash

  • Van M.A.C. verwachtte ik eigenlijk geen samples. Misschien omdat ze zichzelf te goed vinden daarvoor? M.A.C. doet ook echt nooit aan sale. Zo weird.

   Aaaah, volgende keer flirten met je postbode, wellicht komt hij / zij dan graag het pakketje snel afleveren. ;P

 2. Supernice! Die RAOKs zijn echt zo lief… Maar denk dat dat alleen gebeurt als je bloggers ook persoonlijk kent 😉
  Charlotte recently posted..Druk druk druk!