Random Rare Sieraden

Dit keer: rare sieraden. Yay or Nay? Welke zou je dragen? Welke vind je wel leuk bedacht? Het was een behoorlijke speurtocht, maar ik heb leuke dingetjes gevonden. Zoals bovenstaande oorbel. Hoe cool is die? Wel iets dat ik alleen op een fantasy evenement zou dragen en niet in het openbaar haha.

Oorbellen voor aan je oortjes. Hip! Zeker als je vaak oortjes in hebt en geen gaatjes hebt of alleen knopjes draagt. Ik denk dat je deze earbud dangles wel op Ebay zou kunnen vinden. Je kan ze natuurlijk ook zelf maken, als je een beetje handig bent.

Het oorgeval vind ik niet mooi en lijkt me zwaar ongemakkelijk. Het neussieraad vind ik juist wel weer leuk gevonden. Ik denk niet dat ik het zou durfen dragen in het openbaar, maar gaaf vind ik het wel.

Dit vind ik een dikke nay. Tanden van bijvoorbeeld je kinderen in een ring laten verwerken. De eerste ring vind ik nog het mooiste, maar het blijft creepy ‘n freaky. Kun je het je voorstellen? Je geeft een vrouw een hand en dan zie je zo’n ring? Gatverdamme!

Dit vind ik meer een mannen sieraad, maar wel een super hippe mannensieraad!

Een lens met dangles eraan. Leuk gevonden, de foto van het model is ook mooi, maar volgens mij zit dat echt niet lekker. Ik bedoel maar: je knippert toch? Volgens mij kun je dat onmogelijk als sieraad dragen, voor een langere tijd achter elkaar.

Een dode vogel ketting. Het is eigenlijk creepy en smerig, maar ik vind hem stiekem wel hip. Dit is echt zo’n geval waarbij je dubbele gevoelens hebt. Een dood vogeltje, dat is natuurlijk vet zielig. Een dode vogel ketting? Ja, het heeft wel iets, ik vind de ketting wel wat hebben.

Dit is leuk bedacht! Ik zou deze ketting wel dragen. Ik hou van aparte dingen. Een pareltjes wc rol. Je moet er maar op komen.

 

Deze wil ik echt graag hebben! Deze armband vind ik super tof! Hij is helaas ook enorm prijzig. Deze armband is van Alchemy Gothic. Het heeft iets Harry Potter The Dark Side achtigs. 

 

Natuurlijk bewaar ik het beste voor het laatst. Dit is ongelooflijk gaaf. Dikke Yay!

Welke sieraden vind jij een Yay / Nay? Laat het weten in de comments!

Foto’s zijn niet van mij. Ik heb ze gevonden via google images.

Comments

Random Rare Sieraden — 12 Comments

  1. Bij het neussieraad zou ik juist eerder denken dat het zou helpen bij mensen die snurken. Dus niet voor overdag.
    Francisca recently posted..Jarig!

  2. LOL! Ik vind dat oorsierraad, die eerste foto, echt heel gaaf. Voor aparte gelegenheden, dat wel.

    En die wc rol is ook YAY :p En die handen ook! Al zou ik die niet naar werk aan doen.

  3. sommige vind ik echt niet kunnen, bijv. die ring met die tanden of een dode vogel aan je ketting! maarja smaken verschillen!

  4. Die dode vogel ketting vind ik echt niet kunnen. Maar dat komt denk ik omdat ik te veel van vogels houd.