Rimmel Pro Superwear Ultra Shine Topcoat

Ik wilde de Rimmel Pro Superwear Ultra Shine Topcoat graag hebben. Ik had spijt dat ik hem niet had gekocht tijdens de 50% actie, dus ik liet hem tijdens het nagellakfestijn van Kruitvat niet aan m’n neus voorbij gaan. Nu heb ik niet zoveel met Rimmel. Het merk staat niet bekend om zijn geweldige kwaliteit of zo. Hoewel, ik heb enkele Rimmel nagellakjes in mijn collectie en ik vind ze heel prettig, maar goed, daar ging het niet over.

De topcoat dus. Hij heeft één eigenschap die me tot kopen deed overgaan en dat was het gigantische kwastje. Rimmel heeft het begrepen: een topcoat moet een grote kwast. Ik haat het als nagellak schuift bij het aanbrengen van de topcoat. Heb je net je nagels gedaan. Ze zijn droog. Je weet dat honderd procent zeker. Vol vertrouwen lak je de topcoat erover….en dan is het kwastje gekleurd. AAAAARGH!

Ik dacht dat een grote kwast dat probleem zou verhelpen. Ik zou nu hooguit drie keer moeten lakken om de hele nagel gedaan te krijgen en dan zou er geen geschuif meer zijn. Dacht ik.

Dat was dus niet zo. Mijn kwastje werd gewoon paars. Het stoom kwam me uit de oren. Ik ga nu proberen om slechts 1 keer te lakken, om het geschuif tot het minimum te beperken, maar dit valt me echt tegen. Nou, geen aanrader dan? Nou, zoals ik al zei: de Rimmel nagellakjes vind ik best fijn en deze topcoat is dat eigenlijk ook wel (op het geschuif na…grmbl). Mijn nagellak blijft echt langer zitten. Ik heb mijn nagels al het nodige aangedaan en normaal zou ik veel meer schade moeten hebben. Ik weet niet of deze topcoat het echt 10 dagen vol gaat houden. Ik in ieder geval niet. Mijn record staat op 8. Maar hij doet zijn werk in ieder geval wel goed. Dus ik blijf hem zeker door gebruiken. Ik weet niet of ik hem opnieuw zou kopen, omdat ik graag een topcoat wil zonder geschuif en ik ben ervan overtuigt dat hij moet bestaan. De topcoat is niet sneldrogend (althans, dat wordt niet beloofd), maar ik gebruik van die druppels om de boel te versnellen. Dus ik kan niets zeggen over de droogtijd.

Comments

Rimmel Pro Superwear Ultra Shine Topcoat — 2 Comments

  1. Volgens mij staat er ook op dat je die topcoat steeds moet bijlakken of niet? Op het L4L forum stond dat wel.
    Nurchamiel recently posted..Zomer Hiatus

  2. Voor mij werken de Rimmel topcoats altijd goed, totdat ze na een paar maanden al indikken en ik er niks meer mee kan.. -_-‘
    De Gosh base/topcoat werkt voor mij iig wel echt goed 😉