Scaredy Cat Cosmetics Chakra

Deze losse oogschaduw van Scaredy Cat Cosmetics is geschikt voor veganisten en te koop bij Enchantra voor 4.99 euro (full size). Het snoezige flesje op de foto is een sample size. Chakra wordt omschreven als diep violetblauw met blauwe glitter.

Het rubberen dopje sluit het flesje goed af. De kleur is inderdaad violet met blauwe glitters. Hij is duidelijk paars met een blauwe ondertoon. De glitters zie je ook terug op je oog. Al met al een hele mooie kleur.

Ik heb hier Chakra als oogschaduw gebruikt. Ik ben een kneus met losse oogschaduws, maar ik kreeg Chakra op mijn oog, zonder de rest van mijn gezicht onder te smeren, hoewel de Peggy Sage wimpers ook geholpen kunnen hebben. Ik heb steeds wat poeder op mijn hand gedaan en die “opgeveegt” met een kwast. Het effect was sheer, maar ik had geen last van fall-out. De kleur laat zich gemakkelijk opbouwen.

Let op: ik heb geen primer, mixing medium of een vochtige kwast gebruikt. Met dergelijke hulpmiddelen gaat het opbrengen natuurlijk nog makkelijker.

Full face. In de binnenste ooghoek heb ik Gosh Velvet Touch Eyeliner Pink Darling gebruikt en op mijn onderste wimperlijn Gosh Velvet Touch Eyeliner Purple Stain. De lipstick is van M.A.C in de kleur Toxic Tale. De oorbellen zijn van La Moon. De wimpers van Peggy Sage.

Comments

Scaredy Cat Cosmetics Chakra — 2 Comments