She’s Coming…

Eergisteravond kreeg ik een mailtje: mijn tweede pop was binnen gekomen en zou de volgende dag met de post mee gaan. Ik dacht dat ze gisteren zou komen, maar dat bleek vandaag te zijn. Poppendokter Roos was er wel gisteren met haar trio: Usagi (links) Haru (naast mijn Vladini) en Wil-Geen-Naam-Maar-Heet-Voorlopig-Akumako. We hebben lang gezocht naar een passende naam voor de pop aan de rechterkant, gekletst en ons verwonderd over het bestaan van de horrorfilm “Teeth”. Na het eten bracht ik Roos naar de bushalte en ze zou vandaag weer komen om mijn tweede doll te tweaken.

Roos had haar restringing tools al klaar liggen tezamen met haar hotglue gun om de pop beter te laten poseren. Zo zou mijn meisje (Vladini is een jongen) gelijk klaar zijn. Dus helemaal excited pakte ik de doos uit. Ik maakte foto’s om jullie mee te laten genieten van de box opening… Maar toen…

Toen haalde ik het kussen weg en lag er een verkeerde pop in de doos. Op de doos zat al wel een sticker met daarop de (verkeerde) specificaties, maar ach, verkeerd stickeren kan gebeuren. Helaas, de sticker klopte maar mijn bestelling dus niet. Ik had namelijk een pop met witte huidskleur en een face-up (gezichtsbeschildering) bestelt, maar zonder pruik en oogjes. Zo was de bestelling ook door Triskel (agent) doorgegeven, maar helaas heeft Limhwa (bedrijf) een fout gemaakt. Hoewel het model juist was, had de pop een normale huidskleur, geen face-up, maar wel een pruik en oogjes.

Uiteraard heb ik contact opgenomen met Triskel. Die vond het ongemak ook erg vervelend en had ook niet gezien dat de verkeerde pop was geleverd. We zijn overeen gekomen dat ik de bestelling zou retourneren en Triskel een nieuwe bestelling zou doen bij het bedrijf. Limwha maakt de poppen niet in bulk, dus nu is het wederom enkele weken wachten tot de juiste pop binnen zal komen. Erg jammer, maar gelukkig vind ik haar zo mooi dat ik zeker weet dat ze het wachten waard is. 😀

Comments

She’s Coming… — 2 Comments

  1. Ah, altijd vervelend als je de verkeerde dingen binnenkrijgt, maar het zegt wel heel wat dat je er op gaat wachten! 😀 Hopelijk laat je er ook een keer in een artikel voorbij komen.
    Cynthiiaa recently posted..Nomming on tha nails.