Shopping Spree! Wieeeh!

Vandaag sprong ik (voor mij doen) vroeg uit de veren om naar de markt te gaan met Roos. Niet dat het hielp, want ik miste alsnog de bus. Nou ja, gelukkig bleef die markt nog wel een tijdje staan. Aldaar bewonderde ik Roos haar coole tartan jas en samen gingen we op stoffen jacht. Mijn moeder wil een kousenband voor een kostuum en Roos zou die gaan maken en ik moest de stoffen uitzoeken. Na heel veel gedoe, gezoek en bijna gescheurde nagels ging Roos naar huis met anti-slip elastiek, “mooi” kant en satijn. Eigenlijk wilde mijn moeder brokaat satijn (zoiets) maar dat was onvindbaar. Laten we het vooral simpel houden.

Nadat we de stoffen hadden ingeslagen, gingen we ook nog even bij de C&A kijken. Daar besloot ik, geïnspireerd door plus size modeblogs denim shorts te proberen. En het stond ook nog! Weliswaar met legging natuurlijk, maar ik dacht altijd dat shorts verboden terrein waren voor dames zoals ikzelf. Dus niet. Daarna doken we de H&M in. Ik kon niet slagen, maar Roos wilde graag een lichtblauwe denimachtige strokenrok passen. Ik ging mee het pashokje in om te keuren, maar de rok was haar veel te groot. Ze paste er wel twee keer in! Aangezien ik ongeveer twee keer haar breedte ben, besloot ik voor de grap de rok ook aan te passen. En hij was mij zelfs een tikkie te groot. Maar hij stond me wel goed, er hoeft geen zes meter vanaf (het is een lange rok) en de stof schijnt niet door.

“Heb je wel de goede maat gepakt Roos?” “Jaaa dat is een maat S” “NIET!” Ongelovig keek ik naar het kaartje. Daar stond toch echt maat S in. Volgens mij is dat fout gegaan daar in Marokko. Hebben ze per ongeluk een S label in een XL genaaid of zo. Nou ja, hoe dan ook, je hoort mij niet klagen. Niet alleen ben ik nu een prachtige rok rijker, ik kan ook nog pochen met het feit dat het een maat S is. :p (Grapje).

Ik heb bij de Wehkamp nog beha’s gekocht van Marilyn’s Secret en twee leuke jurkjes van Great Looks. De ideale legging vond ik (dankzij Roos) bij de Zeeman. Vanuit Engeland komt de rest van mijn nieuwe zomergarderobe. Ik bij Evans flink ingeslagen: zwart kimono jurkje, twee singlets, twee tshirts, een jurk/rok, een denim stroken rok (kuch) en….een jumpsuit. Daar ben ik heel benieuwd naar. Zou het passen? Zou het staan? Ook heb ik nog een schattige ring mee bestelt. Kortom, mijn portomonnee is in tranen, maar ik ben heel blij! Ik vind het prettig om te weten dat ik nu de zomer door kom. Dus laat die zon maar schijnen! Ik ben er klaar voor!

Comments

Shopping Spree! Wieeeh! — 3 Comments