Sinful Colors Eyeshadow Single

Alweer een product uit mijn Boozyshop verrassingspakket. Wat je al niet krijgt voor 7.50 euro. Deze oogschaduw zat er dus ook bij. Het is een mono / single oogschaduw in de kleur “pizazz”. De kleur is roodoranje met subtiele shimmer. Als je de voorbeeldfoto’s van Sinful Colors bekijkt, zou ik nooit zelf een oogschaduw gekocht hebben. De kleur lijkt hier heel donkerrood en shimmerloos, maar mijn foto komt meer overeen met de werkelijkheid. Jammer, want de rest van de kleuren komen ook zo flets, saai en donker over. Terwijl dat dus niet het geval is. Niet bij Pizazz in ieder geval. De oogschaduw zit in een klein potje met een schroefdop. De verpakking is simpel. Mat zwart, doorzichtig kijkgat en daarop het logo van Sinful Colors.

Ik wist niet wat ik moest verwachten qua pigmentatie. De verpakking ziet er chic uit, maar dat zegt nog niets. Het pigment was verbazingwekkend hoog. Hij geeft echt heel veel kleur af. De swatch hieronder is één vingerveeg. De kleur is een tikkie roder in het echt, maar zit inderdaad wel tegen oranje aan. Hij brengt goed en gemakkelijk aan. Rekening houdend met de pigmentatie en substantie (niet poederig, maar ook niet hard), vind ik de prijs prima, in verhouding tot de kwaliteit en de prijs is ongeveer 4 dollar op Cherryculture. Ik denk wel dat ik op internet ga kijken voor meer swatches, want ik ben heel tevreden met deze oogschaduw.

Comments

Sinful Colors Eyeshadow Single — 2 Comments

  1. Mooi kleurtje en er komt echt veel pigment af inderdaad! Vind het altijd zo vervelend als de afbeelding van de kleur niet klopt.. (daarom koop ik ook liever dingen in de winkel)
    Marjolein recently posted..BlogLovin’!