Sinful Colors Rich in Heart

Sinful Colors Rich in Heart is een vampy donkere nagellak. De kleur is donkerbruin zoals pure chocolade. Bijna bij zwart af. De nagellak bevat roodbruine shimmer die men alleen ziet in zonlicht of in kunstlicht. Het is een hele mooie kleur en een leuke variatie op het eeuwige zwart of bordeauxrood. Hij dekt met twee lagen, maar neigt wel tot strepen. De substantie is dunner dan gebruikelijk. Het is dus niet één van de fijnste lakjes die ik geprobeerd heb, maar als je de kleur echt heel mooi vind, dan vind ik het wel een aanrader. Het is op zich best te doen. Sinful Colors is te koop bij Cherryculture.com en niet zo heel duur.

Funfact: ik was dinsdag bij de MOOI en daar zag ik dat Rich in Heart een perfecte dupe is voor O.P.I. Midnight in Moscow. Ik hield mijn vinger naast de swatch op de nagelwiel en echt, als twee druppels water!

Oh noes, not another nail fail! Ik moet echt leren om mijn nagels netter te lakken.

Deze foto is met flits en laat de shimmer goed zien. In werkelijkheid is de shimmer alleen iets meer aan de bruine kant en niet puur rood zoals de foto doet vermoeden.

Dit is een redelijk goede kleurindicatie. Het lakje is namelijk echt niet zwart, maar donkerbruin.

Comments

Sinful Colors Rich in Heart — 2 Comments