Sleek Face Contour Kit Medium

Ik was nog altijd op zoek naar een goed product om mee te contouren. Volgens Suzanne was de Sleek Face Contour Kit (<8 euro) een aanrader. Ik wilde hem eerst in “Light” kopen, maar helaas, uitverkocht. Dus kocht ik “Medium” bij Enchantra in de hoop dat hij niet te donker zou zijn voor mijn blanke-maar-niet-porseleinen-snoetje.

Van links naar rechts: uitgeblende contour poeder, vinger swatch van het contour poeder, vinger swatch van de highlighter en ten slotte een uitgeblende versie van de highlighter.

De poeders zijn prima gepigmenteerd, maar belangrijker nog: laten zich goed blenden. De contour poeder is mat en de highlighter heeft een frosty finish. “Medium” is warmer dan “Light” en niet zo heel veel donkerder.

Hier heb ik het contour poeder lichtjes aangebracht onder de jukbeenderen en onder de kaaklijn. Het is wel wennen en ik ben al snel bang dat ik teveel aanbreng.

Ik heb de zijkanten van de neus ook heel lichtjes gedaan en highlighter aangebracht op mijn  jukbeenderen, neusbrug, kin en voorhoofd. Het lijkt alsof de linkerkant heftiger is aangezet, maar dat is de licht inval.

Mijn hele look was die dag naturel. Bruin en champagne tinten, beetje lipstain, minimale blush. Een keer wat anders. 😉

Comments are closed.