Sleek iDivine Storm


Mijn moeder kocht dit paletje van het merk Sleek bij Alice & Jo’s. Het is een iDivine palette met de naam “Storm”. “Heb je mijn palette al gereviewed?”….”eh nee, het is jouw paletje”…”ja, maar dat is toch leuk?”. Zeker, dus vandaar, een reviewtje over het iDivine palette. ๐Ÿ™‚

Elk iDivine palette van Sleek bevat 12 kleuren. Het palette is strak, zwart, van stevig plastic en niet al te groot. Toch doe er lang genoeg mee. De kleuren zijn ook heel mooi. Allemaal naturel en donkere tinten, zodat je zowel overdag als ‘s avonds er smashing uit kan zien. De oogschaduws zijn niet te poederig of te brokkelig op รฉรฉn uitzondering na. De prachtige blauwe metallic tint (2e rij, de 4de van links) is te brokkelig. De meeste tinten zijn heel goed gepigmenteerd. De eerste matte oogschaduw (1e rij, 3de van links) is bijna onzichtbaar, maar de tweede en derde matte oogschaduw (2e rij, de laatste 2 kleuren) zijn prima. Toch winnen de shimmery kleurtjes mijn hart, want daar ligt mijn persoonlijke voorkeur. Alle swatches zijn droog aangebracht, zonder basis.

Sleek palettes kosten afgerond zo’n 8 euro en dat is een fijne prijs voor een palette van deze kwaliteit. Een prettige aanwinst voor je stash, ideaal voor onderweg en leuk om cadeau te doen. Mijn moeder is er zelf dan ook ontzettend tevreden mee. Ze had hiervoor haar vriendin “Original” cadeau gedaan en die was er ook zeer over te spreken.

Dit is een hele snelle, slordige look, maar ik kreeg er wel complimenten op. ๐Ÿ™‚

Comments

Sleek iDivine Storm — 10 Comments

  1. haha wat grappig deze heb ik me moeder cadeau gedaan en ze is er ook zo ontzettend blij mee, leuke site trouwens! X